Kars’ta yaralı tilkiyi vatandaş kurtardı

Kars’ta yaralı tilkiyi vatandaş kurtardı

Kars’ta yol kenarında yaralı bulunan tilkiye bir vatandaş yardım elini uzattı.

KARS HAKİMİYET

Kars – Digor karayolu üzerinde yol kenarında bir işletme sahibi olan Suca Yağcı, yol kenarında yaralı bir tilki buldu.

Yaralı tilkinin başında bekleyen Yağcı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 13. Bölge Müdürlüğü Kars İl Şube Müdürlüğü ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler, yaralı tilkiyi alarak tedavisi yapılmak üzere Kars Kafkas Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürdü. Ekiplerin yaptığı ilk tedavide tilkiye araç çarptığını ancak geniş çaplı inceleme sonucu kesin sonucun çıkacağını bildirdi.

Görevliler gelene kadar yaralı tilkinin başında beklediğini belirten Suca Yağcı ise, “İşyerimizdeydik, daha sonra boş arazide yaralı tilki gözüme çarptı. Yanına geldiğimde yaralı olduğunu fark ettim. Durumu hemen yetkililere bildirdim. Yetkililer gelene kadar da yaralı tilkiye su ve ekmek verdim. Büyük ihtimal tilkiye araç çarpması sonucu yaralanmış. Sürücülerimizin lütfen daha dikkatli ve duyarlı olmasını istiyorum.” dedi.

kars’ta-yarali-tilkiyi-vatandas-kurtardi-(1).jpgkars’ta-yarali-tilkiyi-vatandas-kurtardi-(4).jpgkars’ta-yarali-tilkiyi-vatandas-kurtardi-(2).jpgkars’ta-yarali-tilkiyi-vatandas-kurtardi-(3).jpgkars’ta-yarali-tilkiyi-vatandas-kurtardi-(5).jpgkars’ta-yarali-tilkiyi-vatandas-kurtardi-(6).jpgkars’ta-yarali-tilkiyi-vatandas-kurtardi-(7).jpgkars’ta-yarali-tilkiyi-vatandas-kurtardi-(8).jpgkars’ta-yarali-tilkiyi-vatandas-kurtardi-(9).jpgkars’ta-yarali-tilkiyi-vatandas-kurtardi-(10).jpgkars’ta-yarali-tilkiyi-vatandas-kurtardi-(11).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler