Kars’ta yılın ilk koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

Kars’ta yılın ilk koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

Kars’ta 2020 yılının ilk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kars Valisi Türker Öksüz başkanlığında yapıldı.

KARS HAKİMİYET

Gazi Salonunda gerçekleştirilen toplantıda geride bıraktığımız 2019 yılının değerlendirmesi yapılarak 2020 yılında il genelinde yapılacak olan çalışmalar ele alınarak, kurumlar arası koordinasyonun önemine değinildi.

Toplantının açılış konuşmasında 3-4-5 Ocak tarihlerinde andığımız Sarıkamış Şehitleri anma programında emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Öksüz, “Sarıkamış Şehitlerimizi bir günde veya 3 günlük bir programda anarak haklarını ödememiz mümkün değil. Onların üstlendiği bedel karşılığında bizim bir şeyler yapmış olmamız mümkün değil elbette, ama onların aziz hatıraları için bizlere yaşattıkları ve bizlere bıraktıkları, emanet ettikleri için onlara sonsuz teşekkürlerimizi ve minnetlerimizi sunmak istedik.” dedi.

Vali Öksüz Kars’ta yatırımcı 22 kuruluşa ait toplam 213 proje olduğunu ve bu projelerden 39’unun tamamlandığını, 107’sinin devam ettiğini, 29’unun ihale aşamasında olduğunu kaydederek, 38’inin ise henüz başlamadığını söyledi. Vali Öksüz toplam 213 projenin maliyetinin ise 3 milyar 221 milyon 775 bin 612 lira 49 kuruş olduğunu da hatırlattı.

Konuşmaların ardından yatırımcı kuruluşlar yatırımları hakkında brifing verdi.

kars’ta-yilin-ilk-koordinasyon-kurulu-toplantisi-yapildi-(1).jpgkars’ta-yilin-ilk-koordinasyon-kurulu-toplantisi-yapildi-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler