Kars’ta zor anlar yaşayan sürücülere trafik polisleri yardım elini uzattı!

Kars’ta zor anlar yaşayan sürücülere trafik polisleri yardım elini uzattı!

Kars’ta kayganlaşan yolda bazı sürücüler zor anlar yaşadı. sürücülere trafik polisleri yardım elini uzattı.

Volkan KARABAĞ

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi ile Karadağ Caddesinin kesiştiği noktada buzlanan yolda rampada kalan araçlar olası kazalara da davetiye çıkardı. 2 gündür okulları da tatil ettiren olumsuz hava şartları şehir içi ve şehir dışı yollarda da ulaşımı engelledi. Trafik polisleri bölgedeki rampayı çıkmakta zorlanan araçları itekleyerek güvenli bölgeye çıkması için yardım etti.

Kar yağışı ile birlikte kar temizleme ve yol açma çalışmaları başlatan İl Özel İdaresi, Kars Belediyesi ve Karayolları ekipleri, şehrin her noktasına ulaşmak için yoğun çaba harcıyor.

Etkili olan kar yağışı ve eriyen kar suları bazı cadde ve sokaklarda buzlanmaya neden oldu. Buzlanan bazı caddelerde ise araç sürücüleri kaza yapmamak için yoğun uğraş verdi. Yaşanan bazı olumsuzluklarla birlikte kayan araçlar zaman zaman tehlikeli anlar yaşattı. Araçları kayarak tehlike yaşayan sürücüler ise özellikle rampaları olan cadde ve sokakların tuzlanması için yetkililerin duyarlı olmasını istedi.

kars’ta-zor-anlar-yasayan-suruculere-trafik-polisleri-yardim-elini-uzatti!-(2).jpgkars’ta-zor-anlar-yasayan-suruculere-trafik-polisleri-yardim-elini-uzatti!-(5).jpgkars’ta-zor-anlar-yasayan-suruculere-trafik-polisleri-yardim-elini-uzatti!-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler