Kars’tan 279 kişi seyahat izin belgesi için başvuru yaptı

Kars’tan 279 kişi seyahat izin belgesi için başvuru yaptı

Şehirlerarası ulaşımda valilik onayı kararının getirilmesinin ardından karayoluyla seyahat etmek isteyen yolcular, Kars Valiliği Seyahat İzin Kuruluna gelerek başvuru yapıyor.

KARS HAKİMİYET

Otogar binasının girişinde bulunan Seyahat İzin Kuruluna müracaat eden vatandaşlar mazeretlerini bildirerek gidecekleri yerleri beyan ediyor. Kurul gerekçesini uygun gördüğü kişiler için onay vererek belge düzenliyor.

Şehir dışına gitmek isteyen yolcular ikametgah adresleri, TC kimlik numarası, kendi telefon numarası, şuan bulunduğu/kaldığı adres ve gideceği yerdeki hane halkının en az birinin TC kimlik numarası, adı – soyadı ve cep telefon numarası ile birlikte saat 08.00 – 14:30 arasında Seyahat İzin Kuruluna müracaat ediyor.

Kısıtlamanın getirilmesinden bu yana Kars genelinde 80’i 65 yaş üstü olmak üzere toplam 199 yolcu karayoluyla şehir dışına gitmek için başvuru yaptı. Alınan başvuruları değerlendiren Seyahat İzin Kurulu uygun görülen 85 yolcunun otobüsle gitmesine izin verdi.

kars’tan-279-kisi-seyahat-izin-belgesi-icin-basvuru-yapti-(1).jpgkars’tan-279-kisi-seyahat-izin-belgesi-icin-basvuru-yapti-(2).jpgkars’tan-279-kisi-seyahat-izin-belgesi-icin-basvuru-yapti-(3).jpgkars’tan-279-kisi-seyahat-izin-belgesi-icin-basvuru-yapti-(4).jpgkars’tan-279-kisi-seyahat-izin-belgesi-icin-basvuru-yapti-(5).jpgkars’tan-279-kisi-seyahat-izin-belgesi-icin-basvuru-yapti-(6).jpgkars’tan-279-kisi-seyahat-izin-belgesi-icin-basvuru-yapti-(8).jpgkars’tan-279-kisi-seyahat-izin-belgesi-icin-basvuru-yapti-(7).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler