KATSO'dan esnafa çağrı

KATSO'dan esnafa çağrı

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, yeme-içme sektörüne çağrıda bulunarak, lokanta ve restoranları bir an önce iş başı yapmaya davet etti.

Volkan KARABAĞ

Başkan Alibeyoğlu yaptığı çağrıda; 9 günlük kurban bayramı tatili dolayısıyla Kars’a birçok misafir ve turist kafilesinin geldiğini ve bu nedenle lokanta ve restoranların kapalı olduğuna dikkat çekti. 

Uzun tatil süresinde Kars’a gelen turistlerin yemek yiyebilecek mekan bulmakta zorlandıklarını dile getiren Alibeyoğlu, lokanta ve restoranların bir an önce açılması gerektiği yönünde çağrında bulundu.

KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu açıklamasında; “9 günlük bayram tatili dolayısıyla ilimize misafir akını olmuş, ilimizde turizm yoğunluğu yaşanmıştır. Ancak, bayram tatili dolayısıyla bazı mekanların kapalı olması özellikle yöresel yemek çeşitlerine erişimi zorlaştırdığından ilimizi ziyaret eden misafirler Odamıza doğrudan veya dolaylı olarak taleplerini iletmişlerdir. Bu durum ilimizin misafirperverliğine zarar verebileceğinden yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin bir an önce iş başı yapması ilimiz açısından faydalı olacaktır. Dolayısıyla lokanta ve restoranlarımızı bir an önce iş başı yapmaya ve mekanlarını açmaya davet ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler