Kaygısız, işgalci Ermenistan’a tepki gösterdi

Kaygısız, işgalci Ermenistan’a tepki gösterdi

Kars Azerbaycan Dostluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Göksal Kaygısız’dan Ermenistan’a tepki.

Tacettin DURMUŞ 

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısına Kars Azerbaycan Dostluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Göksal Kaygısız’dan sert tepki geldi...

Kars Azerbaycan Dostluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Göksal Kaygısız, saldırıyı şiddetle kınayarak, işgalci Ermenistan tarafından dost ve kardeş ülkemiz Azerbaycan'a yapılan ve sivilleri de hedef alan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Ermenistan tarihteki çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur, dedi.

İşgalci Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırılarına bir yenisini daha eklemesinin kabul edilebilir bir durum olmadığının altını çizen Başkan Kaygısız sözlerini şöyle sürdürdü : “Ermenistan işgal ettiği topraklardan derhal geri çekilmelidir. Bölgede barışın ve huzurun önündeki en büyük engel Ermenistan yönetimidir. Tarihte bunun örneklerini defalarca yaşandı ama bu kez durum çok farklıdır. Ermenistan güçlü Azerbaycan ordusunun karşısında fazla dayanamayacaktır. Bizler Türkiye halkı olarak tüm imkanlarımızla Azerbaycan’ın yanındayız. Gerekeni fazlasıyla yapacağız. Ermenistan, derhal işgal ettiği Karabağ’dan çekilmelidir. Bu durum Ermenistan’ın hayrına olur. Aksi halde Ermenistan hem hukuki hem de uluslararası platformlarda bunun bedelini ağır ödeyecektir. Karabağ Azerbaycan toprağıdır ve öyle kalacaktır. Bu vesile ile saldırıda hayatını kaybeden masum kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Yaşasın Türkiye Azerbaycan kardeşliği, kahrolsun işgalci Ermenistan.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler