KKDGC Başkanı Daşdelen’den Emniyet Müdürü Bitirik’e veda ziyareti

KKDGC Başkanı Daşdelen’den Emniyet Müdürü Bitirik’e veda ziyareti

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Ercüment Daşdelen, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Burdur iline atanan Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’e veda ziyaretinde bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

KARS HAKİMİYET

Başkan Daşdelen, Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in göreve geldiği ilk günden bugüne kadar kendisiyle çok iyi ilişkileri olduğunu belirterek, “Kendileri Kars’ta polis vatandaş ilişkilerine çok ciddi derecede önem gösterdiler ve bu alanda da son derece başarılı oldular. Her zaman vatandaşlarımıza ışık olmuştur. Halktan birisi gibi herkesi bağrına basmıştır. Ümit Bitirik, Kars’ta huzur ve güven ortamının teminatı oldu. Kendisine özverili çalışmalarından dolayı şehrimiz adına teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılarının devamını ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Kars’ta 25 ay boyunca görev yaptığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, basın mensuplarıyla da uyum içerisinde çalıştıklarını belirtti.

Bitirik, çalışmalarında Kars basınının gösterdiği hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin anısına Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’e plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler