Merhume Sevgi Daşdelen, son yolculuğuna uğurlandı

Merhume Sevgi Daşdelen, son yolculuğuna uğurlandı

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen’in amcasının oğlu, Kars Gazeteciler Birliği Başkan Yardımcısı Aliasker Daşdelen’in kardeşi Bahattin Daşdelen’in eşi Sevgi Daşdelen toprağa verildi.

KARS HAKİMİYET

Tedavi gördüğü Erzurum’da Araştırma Hastanesinde vefat eden Sarıkamış Kardelen Haber Gazetesi sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünüde yapan şehrimiz eşraflarından İsmet Sara’nın kızı merhume Sevgi Daşdelen için Fethiye camisinde öğlen namazına müteakiben cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına AK Parti Kars Milletvekili TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, bazı siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Namazın ardından merhume Sevgi Daşdelen’in cenazesi Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Merhume Sevgi Daşdelen’in defnedilişi sırasında Daşdelen ve Sara ailesinin dostları, arkadaşları, yalnız bırakmayarak acılarını paylaştı.

Merhume Sevgi Daşdelen’in cenazesinin defnedilmesinin ardından Daşdelen ve Sara aileleri Gaffar Okkan Bulvarı Gökalp sitesinde taziyeleri kabul etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler