Mezra Köyü Muhtarı Mevlid okuttu

Mezra Köyü Muhtarı Mevlid okuttu

31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler seçiminin tamamlanmasının ardından Kars Merkeze bağlı Mezra köyüne muhtar olan Recep Alarslan geçtiğimiz pazar günü köyünde kurban keserek mevlit okuttu.

Gül Adile DAKMAZ

Kars Merkez’e bağlı Mezra köyü muhtarı Recep Alarslan mevlit sonrası bir konuşma yaparak şu açıklamalarda bulundu: “Öncelikle desteklerini bizlerden esirgemeyen seçmenlerime, komşularıma ve bu süreçte yanımda olan aileme teşekkür ediyorum. Bugün kurban keserek mevlit okuttuk. Allah mevlidimizi kabul eder inşallah. Bugün burada hizmet için muhtar olduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum. Belki ilk deneyimim ama bu işlere yabancı değilim. Ne yapılması ve nasıl bir hizmet yapılması gerektiğinin farkındayım. İnsanlarımızın bizden beklentisi var. Köyümüz ile ilgili sorunlarla mücadele edip köyümüzü en iyi şekilde temsil edeceğim. Çünkü köylümüz bizi bunun için bu göreve getirdi. Bizde hizmetimizi layıkıyla yapmak için göreve talip olduk.” Şeklinde konuştu.

İlk yapacağı işin köyün huzurunu sağlamak ve köyün su sıkıntısına çözüm bulmak olduğunu belirten Muhtar Alarslan: “ Daha önceki zamanlarda yaşadığımız büyük bir problem var. Su sıkıntımız var, suyumuz yok değil fakat elektrik ile sağlıyoruz. Ve ilk yapacağım iş köyümün huzurunu sağlamak ve köyümüze su getirmek olacak. Çünkü elektrik parası ödemek zor oluyor bizim için. Çalışmalarımızı bu doğrultularda ilerleteceğiz. Önceden de belirttiğim gibi köyüme hizmet için aday oldum. Köylümün sıkıntısı benim sıkıntımdır. Bizler arazimize sahip çıkarak doğruluk ve dürüstlük felsefesi ile yürüyeceğiz. Bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için azalarım ile birlikte gece gündüz demeden bu yolda ilerleyip devam edeceğiz. O yüzden durmak ve yorulmak yok diyoruz. Her şey köyümüz için her şey Mezra köyü halkı için. Hizmetin gitmediği sokak, çalınmadık kapı bırakmayarak köylümün dertlerine deva olacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler