Minik yürekleri ısıtan destek!

Minik yürekleri ısıtan destek!

Karslı iş kadını Zübeyde Aksoy, Susuz ilçesine bağlı Ermişler köyünde öğrenim gören öğrencilere kıyafet ve kırtasiye malzemesi desteği verdi.

 Tacettin DURMUŞ

Karslı olduğunu ve ilk defa Kars’a geldiğini söyleyen bir kız annesi Zübeyde Aksoy, kızına ne almışsa çocuklara da aynı şeyleri aldığını söyledi.

11 yıldı özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki ilkokul öğrencilerine kırtasiye ve giyim malzemesi desteği verdiğini söyleyen Aksoy, Kars’ta ki öğrencilere de aynı destekleri sunduğunu söyledi.

Bu yıl memleketi Kars’a ve doğduğu köye kadar gelip minik yüreklere dokunduğunu dile getiren hayırsever Zübeyde Aksoy “Ben aslen Sarıkamışlıyım ve ilk defa Kars’a geldim. 11 yıldır memleketim olan Kars’taki öğrencilerin ihtiyacı olan bazı malzemeleri temin ediyorum. Bu yıl kendim de Kars’a gelmek istedim ve doğduğum köye de gideceğim. Kars’ın dışında Türkiye’nin her yerine özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesine de öğrencilerle buluşmaya çalışıyorum. Önder arkadaşımın, Kars’ın Susuz ilçesine bağlı Ermişler Köyü’nde öğrenciler için yaptığı bir etkinlikten çok etkilendim. Kendisini aradım ve bu çocuklarla buluşmak istedim ve bana destek verdi. Şu anda o çocuklarla bir aradayım. Ermişler Köyündeki çocuklara kırtasiye ve özellikle kış aylarında onları ısıtacak bazı giyseler getirdim. Onların mutluluğunu hissetmek bambaşka bir şeydir benim için. Ben 11 yıldır kendi kızıma neler aldıysam, bu çocuklara ve diğer çocuklara da aynı şeyleri aldım. Çocukların her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyorum. Umarın çocuklarımız her zaman mutlu olurlar. Önümüzde ki yıllarda da yine geleceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler