Muhtarın çağrısı yerini buldu!

Muhtarın çağrısı yerini buldu!

Kars’ın Kağızman İlçesine bağlı Çeperli Köyü Muhtarı Recep Yıldız’ın Taziye Evinin yenilenme çağrısı yerini buldu.

Volkan KARABAĞ

Çeperli Köyü Muhtarı Recep Yıldız, köyde bulunan Taziye Evinin yenilenmesi için iş insanı Yasin Aşkın Yıldırım’a talepte bulundu. Muhtarın talebini olumlu karşılayan yıldırım Taziye Evinin yenilenmesi için harekete geçerek, verdiği sözü tuttu.

Muhtar Yıldız yaptığı açıklamada, “Köyümüzün ihtiyacı olan aynı zamanda sosyal amaçlı da kullandığımız Taziye Evinin iç donanımı yetersiz olduğundan dolayı sıkıntı yaşıyorduk. Sağ olsun Yasin beyin dini mekanlara ve halka hizmetlerini ve desteklerini duyduk, Taziye Evimizin yenilenmesi için kendisinden ricada bulunduk. Bizi kırmadı ve Taziye Evinin ihtiyacı olan malzemelerin tamamını karşıladı ve köy halkının hizmetine sundu.  Bundan sonraki ihtiyaçlarımızın da karşılanmasında yanımızda olacağının sözünü verdi.  Kendisine köyümüz adına teşekkür ederiz. Ne mutlu bu hizmetleri buralara getirenlere, bu hizmetlere vesile olanlara, ne mutlu hizmetlere katkısı olanlara.” dedi.

İş insanı Yasin Aşkın Yıldırım ise “Muhtarlarımızla ve halkla el ele vererek, hizmetleri hayata geçiriyoruz. Biz noksan olanı tamamlamaya çalışıyoruz. Rabbimin adının zikredildiği her mekanın hizmetçisi olduğumu, gücüm nereye kadar ulaşırsa orada var olacağımı bilmenizi istiyorum.” ifadesini kullandı.

muhtarin-cagrisi-yerini-buldu!-(1).jpgmuhtarin-cagrisi-yerini-buldu!-(3).jpgmuhtarin-cagrisi-yerini-buldu!-(1).pngmuhtarin-cagrisi-yerini-buldu!-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler