MÜSİAD’dan el dokuma halıcılığa destek!

MÜSİAD’dan el dokuma halıcılığa destek!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Yöresel El Dokuma Halı Mağazasında faaliyet gösteren Karslı bir vatandaşa halı dokuma tezgahı hediye etti.

KARS HAKİMİYET

Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)'nin 87. Kars Şube açılışına katılmak üzere Kars’a gelen MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars Valisi Türker Öksüz ve MÜSİAD Kars Şube Başkanı Şahin Aydın ile birlikte MÜSİAD üyesi Bayram Ali Uçum tarafından hizmete giren Yöresel El Dokuma Halı Mağaza Açılışını gerçekleştirdi.

Açılışın ardından el dokuması halı atölyesini gezen Kaan ve Arslan, işletme sahibi Bayram Ali Uçum’dan bilgi aldı.

Uçum tarafından protokol üyelerine halı hediye edilirken, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan da işletme çalışan Melahat Kildiş’e halı dokuma tezgahı hediye etti.

El dokuması halıcılığını önemsediğini ifade eden MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, “Anadolu’nun kadim kentlerinden biri olan Kars’ta güzel geleneklerimizden bir tanesi olan halıcılık konusunda da MÜSİAD olarak Kars Şube Başkanımızın da öncülüğünde Bayram Ali Uçum bey de bu işte markalaştığı için bizde MÜSİAD olarak hanımefendi kardeşlerimize katkımız olsun diye kendilerine bir hediyemiz var. Kendilerinin güzel işler ve güzel desenler yapmalarını ümit ediyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

musiad-87.-subesini-kars’ta-acti-(7).jpgmusiad-87.-subesini-kars’ta-acti-(8).jpgmusiad-87.-subesini-kars’ta-acti-(9).jpgmusiad-87.-subesini-kars’ta-acti-(10).jpgmusiad-87.-subesini-kars’ta-acti-(11).jpgmusiad-87.-subesini-kars’ta-acti-(12).jpgmusiad-87.-subesini-kars’ta-acti-(13).jpgmusiad-87.-subesini-kars’ta-acti-(14).jpgmusiad-87.-subesini-kars’ta-acti-(15).jpgmusiad-87.-subesini-kars’ta-acti-(5)-001.jpgmusiad-87.-subesini-kars’ta-acti-(6)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler