Müteahhitle tartıştı, intihara kalkıştı!

Müteahhitle tartıştı, intihara kalkıştı!

Devlet Su İşleri (DSİ) 24. Bölge Müdürlüğü’nün 4’üncü katındaki pencereye çıkan işçi intihara kalkıştı.

Volkan KARABAĞ

DSİ’nin Kars’ın Digor ilçesine bağlı Donadı köyünde devam eden Hayvan İçme Suyu (HİS) Göleti yapım işinde kalıpçı olarak görev yapan işçi Heybet İldeniz ilgili firma ile bazı sorunlar yaşadı. Sorunlarına çözüm bulamayan İldeniz soluğu Devlet Su İşleri (DSİ) 24. Bölge Müdürlüğü’nde aldı. Bölge Müdürü Şükrü Baysal ile görüştü.

Bölge Müdürü Baysal, İldeniz’e, kendisinin müteahhit ile olan özel duruma kendilerinin müdahil olamayacağını, kendisi ile müteahhit firma arasında yapılmış resmi bir evrağının bulunup-bulunmadığını sormasına istinaden gerekli yasal açıklamayı yaptığını, ancak yine de ilgili müteahhit firma yetkilisine durumunu bilgilendirerek gerekli telkinlerde bulunacağını söyledi.

Ancak İldeniz, Bölge Müdürü Baysal’dan aldığı cevabı tatmin edici bulmadığını ileri sürerek, 4 katlı hizmet binasının camından dışarı çıkarak intihar girişiminde bulundu. Kurumdaki personellerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren ikna çalışması sonrası İldeniz güvenli olarak dışarıya çıktığı camdan içeriye alındı.

Sağlıkçılar tarafından ambulansa alınarak ilk müdahalesi yapılan İldeniz daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili polis ekipleri tahkikat başlattı.

muteahhitle-tartisti,-intihara-kalkisti!-(1).jpegmuteahhitle-tartisti,-intihara-kalkisti!-(2).jpegmuteahhitle-tartisti,-intihara-kalkisti!-(3).jpegmuteahhitle-tartisti,-intihara-kalkisti!-(4).jpegmuteahhitle-tartisti,-intihara-kalkisti!-(6).jpegmuteahhitle-tartisti,-intihara-kalkisti!-(5).jpegmuteahhitle-tartisti,-intihara-kalkisti!-(7).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler