Naif Alibeyoğlu CHP’den Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

Naif Alibeyoğlu CHP’den Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Kars İl Başkanlığı’na gelerek 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Volkan KARABAĞ

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi bütün Türkiye'de olduğu gibi Kars'ta da aday adayları müracaatlarını yapmak için Cumhuriyet Halk Partisine gelmeye başladı. Kars’ta 2 dönem belediye başkanlığı görevini yapan Naif Alibeyoğlu, destekleyenleriyle  Halitpaşa İşhanı’nda bulunan CHP İl Başkanlığı’na gelerek CHP Kars İl Başkan Yardımcısı İhsan Tazegül’e Belediye Başkan aday adaylığı başvuru dosyasını verdi. 

Alibeyoğlu burada yaptığı açıklamada Kars’ın yeniden eski günlerindeki canlılığına kavuşması için aday aday olduğunu belirtti. 

Alibeyoğlu, Kars'ın her geçen gün geriye gittiğini ifade ederek, "Kars’tan vatandaşlar göç etmek zorunda kalıyor. Kars’ın kalkınması için, Karslıların Belediye hizmetlerini ve yatırımlarını daha iyi alması için aday adayı oldum. Aday olmamı vatandaşlar istedi. Vatandaşların yoğun ilgisine kayıtsız kalamadım.” dedi. 

 

naif-alibeyoglu-chp’den-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi--(1).jpgnaif-alibeyoglu-chp’den-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi--(2).jpgnaif-alibeyoglu-chp’den-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi--(3).jpgnaif-alibeyoglu-chp’den-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi--(4).jpgnaif-alibeyoglu-chp’den-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi--(5).jpgnaif-alibeyoglu-chp’den-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi--(6).jpgnaif-alibeyoglu-chp’den-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi--(7).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler