Öker Göreve Resmen Atandı

Öker Göreve Resmen Atandı

İyi Parti Kars Gençlik Kolları Başkanının görevinden istifa etmesiyle görevi vekaleten üstlenen Gencay Öker İyi Parti Genel Başkanlığı tarafından göreve resmen atandı.

Çetin KELEŞ

Ankara’da bulunan İyi Parti Gençlik Kollarının çiçeği burnunda Başkanı Öker başarı mesajları verdiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

“İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener hanımefendinin dediği gibi “Bu yürüyüş cesurların yürüyüşüdür” bu kutlu yürüyüşte ilk başlarda sesimizi duyuramasak da gün geçtikçe haklı davamız sebebi ile çığ gibi büyüyoruz. İyi ve temiz bir gelecek için geleceğin teminatı olan biz gençler, Meral Akşener’in bu cesur yürüyüşünde İYİ Gençlik Kars olarak yanındadır. Ülkemiz’in içinde bulunduğu, hükümete göre; dış mihraklarca, bize göre; israf siyaseti ile taşından toprağından bereket fışkıran ülkemizde, milli değerler bir bir satılmıştır ve ekonomik çöküşün zemini itina ile göz göre göre hazırlanmıştır. Üzerinde istikrar olmayan, canı sıkılanın değiştirdiği adeta oyuncak edilmiş “milli eğitimimiz” zihniyet hep aynı tutulup bilimden uzak bir adım bile öteye gidilmeyip sadece icraat olsun diye sınav isimlerini değiştiren ama bir türlü zihniyetini değiştirmeyen bir Milli Eğitim anlayışı bulundukça, geleceğin teminatı olan bizler, kendilerinin ve uluslarının geleceği için ne kadar kaliteli eğitim alıp “bizi kıskanan” ülkelerle ne zaman yarışır hale geleceğiz. Daha kendi ekonomimizi yönetecek nitelikli bir kişi yetiştirememişken. Bunun cevabını değerli milletimin taktirine bırakıyorum. Bu acı gerçekler içerisinde İYİ Gençlik Kars olarak üzerimize düşenin farkındayız. Ülkemizin geleceği için elimiz taşın altında değil taşın altında olan boynumuzdur. Amacımız Atatürk İlke ve İnkilapları ışığında milli değerlere bağlı, sorgulayan, araştıran ve liyakatlı gençliktir. Geleceği gasp edilen, hakkı yenilen, emeğinin karşılığını alamıyan, standart bir hayatın altında yaşayan gençlerin ve kadınların sesi olmak için yola çıkan İYİ Parti bu haklı davasını ne pahasına olursa olsun koruyacağını değerli milletim bilmelidir. Bir ülkenin geleceğinin temelleri; verilen kaliteli ve karakterli eğitimdir, bu tecrübeyide gelecek nesillere aktaracak olanlar da gençlerdir. Bu bilgiler ışığında İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Sayın Burak Öztürk’ün taktiri ile şahsım Gencay Öker Kars İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanı olarak layık görülmüştür.

Kars İYİ Parti Gençlik Kolları olarak ülkemizin ve geleceğimizin sorumluluğunun sonuna kadar farkında olup bu sorumluluğu siz değerli hemşerilerim ile hep beraber yerine getireceğimize gönülden inanıyorum. Yenilenen teşkilatımızla çıktığımız İYİ ler kervanında bizleri yalnız bırakmak istemeyen kendi geleceği için “artık ben de varım” demek isteyen genç arkadaşalarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.”

oker-goreve-resmen-atandi-(1).jpgoker-goreve-resmen-atandi-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler