Öksüz talimat verdi; Kars halkı daha sağlıklı suya kavuşacak!

Öksüz talimat verdi; Kars halkı daha sağlıklı suya kavuşacak!

Kars’ta asbestli borular, polietilen borularla değiştirilecek.

Volkan KARABAĞ

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Aydınlıkevler Mahallesinde devam etmekte olan 2 bin metrelik içme suyu şebekesi çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Öksüz burada yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın sağlığına önem veriyoruz. Daha önce su şebekesinde kullanılan asbestli borular, Polietilen borularla değiştirilerek halkımızın sağlıklı su kullanması sağlanacak.” dedi.

Öksüz daha sonra Aydınlıkevler, Bülbül, Şehitler ve Yenişehir Mahallelerinde devam etmekte olan yol-kaldırım çalışmalarını inceledi ve çalışmaların en kısa sürede tamamlanması talimatı verdi.

oksuz-talimat-verdi;-kars-halki-daha-saglikli-suya-kavusacak!-(2).jpgoksuz-talimat-verdi;-kars-halki-daha-saglikli-suya-kavusacak!-(1).jpgoksuz-talimat-verdi;-kars-halki-daha-saglikli-suya-kavusacak!-(3).jpgoksuz-talimat-verdi;-kars-halki-daha-saglikli-suya-kavusacak!-(4).jpgoksuz-talimat-verdi;-kars-halki-daha-saglikli-suya-kavusacak!-(5).jpgoksuz-talimat-verdi;-kars-halki-daha-saglikli-suya-kavusacak!-(6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler