Okul yolu toz toprak, okul yolu çamur dolu...

Okul yolu toz toprak, okul yolu çamur dolu...

Kars merkez Ahmet Arslan Caddesi üzerinde bulunan Çelik Başarı İlköğretim Okulu öğrencileri, yeni eğitim öğretim yılına sorunlarla başlıyor.

Volkan KARABAĞ

Okulların açılmasına sayılı günler kala, Çelik Başarı İlköğretim Okulu yönetimi ve öğrenci velilerinin “okul yolunun iyileştirilmesi” ile ilgili çabaları sonuçsuz kaldı.Toprak yolda, toz duman içinde okula giden öğrenciler, yağmurların başlamasıyla da çamur deryasına dönen yollarda, ayaklarına poşetler geçirerek okula gitmek zorunda kalacaklar.

Öğrenci velileri, bir an önce okul yolunun asfalt yapılması gerektiğini ifade ederek; “Çocuklar her şeyden ve herkesten önce gelmeli, yıllardır bu konuyu yetkililere iletmemize rağmen bir sonuç alamadık. Son noktada öğrenci velilerimizle birlikte Kars Belediyesi ve Kars Valiliği önünde protesto gösterisi yapacağız. Tek isteğimiz çocuklarımızın huzurlu ve temiz bir ortamda eğitim almaları, bunu istemek bizlerin en doğal hakkı, bizler nasıl vergilerimizi, su paramızı, çöp ve temizlik vergimizi ödüyorsak, düzgün ve düzenli yol hizmeti almak da bizlerin hakkı, bu hakkı bize çok görenlerden hesap sorma hakkını da kendimizde görüyoruz” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler