Recep Yıldız, DSİ Kars 241. Şube Müdürlüğüne atandı 

Recep Yıldız, DSİ Kars 241. Şube Müdürlüğüne atandı 

DSİ 24. Bölge Müdürlüğü Kars 241. Şube Müdürlüğü görevini yürüten İnşaat Mühendisi Serdar Kotan’ın Bölge Müdür Yardımcılığına atanması nedeniyle boşalan Kars DSİ 241. Şube Müdürlüğüne İnşaat Mühendisi Recep Yıldız atandı. 

Ercüment DAŞDELEN / KARS HAKİMİYET

DSİ Kars 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Bölge Müdür Yardımcıları M. Meftun Çağlar, Sebahattin Şamcı, Nihat Oğuz ve Serdar Kotan ile birlikte, 241. Şube Müdürlüğüne atanan İnşaat Mühendisi Recep Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Bölge Müdürü Dündar, bu görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, yapılacak işlerde, öncelikler ve faydanın esas alınması gerektiğini, bunların vatandaş odaklı düşünülmesi gerektiğini, 241. Şube Müdürlüğünün, yönetici ve aranılan eleman yetiştiren bir okul gibi olagelen yapısının aynen devam etmesinin tüm çalışanlarla işbirliği ve ahenk içerisinde yaparak sağlanabileceğini söyledi.

Dündar, geçmişinde yaşanan güzel örneklerin aynen devam etmesi gerektiğini, bundan sonraki süreçte aynı başarının artarak devamını dileyerek, bir ekip ruhu çerçevesinde herkesin her türlü katkıyı sunacağını belirterek, yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diledi. 

DSİ 241. Şube Müdürlüğüne atanan Recep Yıldız ise; bu göreve layık gördüklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışma arkadaşlarıyla birlikte azami gayret göstererek, aynı şekilde bayrağı taşımak için azami gayret göstereceklerini söyledi.

Yıldız, başarılı hizmetlerin devamı için her türlü çabayı göstereceklerini, Cenabı Hakkın kendilerini muvaffak eylemesini ve mahcup etmemesi dilediğini ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler