Sarıkamış Armutlu Köyü Derneği, Birlik ve Beraberlik Gecesi düzenledi

Sarıkamış Armutlu Köyü Derneği, Birlik ve Beraberlik Gecesi düzenledi

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu, Sarıkamış Armutlu Köyü Derneği ile birlikte Birlik Ve Beraberlik Gecesi düzenledi.

Volkan KARABAĞ

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Denız'in sunduğu geceye, Ankara Milletvekilleri Asuman Erdoğan, Nevzat Ceylan, Sincan Belediye Başkanı Murat Ertaş, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun, CHP Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz, STK temsilcileri, federasyona bağlı dernek başkanları, bölge işadamları ve Armutlu Köyünden çok sayıda vatandaş katıldı.

Birlik ve beraberlik gecesinde selamlama konuşması yapan Armutlu Köyü Dernek Başkanı Ayhan Kaya geceye katılan tüm hemşerilerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaya’nın selamlama konuşmasının ardından söz alan Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Erdoğan Yıldırım, birlik ve beraberliğin bu dönemde ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Gnel Başkan Erdoğan konuşmasında: “Hemşerilerimizin destekleriyle buralardayız. Birlikte daha güzel işler yapacağız. Yeni bir kültür merkezimizi açtık. Burada sizler için konferanslar, kurslar, eğitimler düzenleyeceğiz. Bayanlar için çocuklar için kurslar düzenleyeceğiz. Spor alanındaki yapacağımız çok iş var. Burada sinema günleri yapacağız. Bizler Ankara’da önemli bir nüfusa sahibiz. Bu faktörü iyi değerlendirmek için önemli çalışmalar yapıyoruz. Bunun içinde birlik beraberliği sağlam tutmak gerekir. Birlik beraberlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Sözlerime son verirken bu gecede emekleri olan herkese teşekkürlerimi sunuyor siz değerli misafirlerimize tekrar hoş geldiniz diyorum.”dedi.

Yıldırım’ın konuşmasının ardından Ankara Milletvekilleri ve Sincan Belediye Başkanı da konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Âşıkların atışması ve yerel sanatçılarının türküleriyle devam eden program halaylarla devam etti.

sarikamis-armutlu-koyu-dernegi,-birlik-ve-beraberlik-gecesi-duzenledi-(1).jpgsarikamis-armutlu-koyu-dernegi,-birlik-ve-beraberlik-gecesi-duzenledi-(4).jpgsarikamis-armutlu-koyu-dernegi,-birlik-ve-beraberlik-gecesi-duzenledi-(2).jpgsarikamis-armutlu-koyu-dernegi,-birlik-ve-beraberlik-gecesi-duzenledi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler