Sarıkamış’ta, Bayraktepe Zirve Kafe’nin açılışı yapıldı

Sarıkamış’ta, Bayraktepe Zirve Kafe’nin açılışı yapıldı

Sarıkamış Kayak Merkezinde 2635 metre rakımlı Bayraktepe de yaptırılan Zirve Kafe’nin açılışı gerçekleştirildi.

Ercüment DAŞDELEN

Kars İl Özel İdaresi ve Serhat Kalkınma Ajansı imkanları ile yaptırılan ve temeli 2020 yılında atılan Bayraktepe Zirve Kafe’nin açılışına; Kars Valisi ve Belediye Başkanı Türker Öksüz, 65.  Hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Kars Vali Yardımcısı Mehmet Zahid Doğu, Kars Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Yiğit, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Fuat Güney, SERKA Genel Sekreteri Dr. İbrahim Taşdemir, Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve davetliler katıldı.

Türkiye’nin en gözde kayak merkezi Sarıkamış Kayak Merkezi’ne bir tesis daha kazandırılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Bayraktepe Zirve Kafe, 2635 rakımda, Kristal karlar diyarı Sarıkamış Kayak Merkezi’nin büyülü atmosferinde misafirlerini bekliyor.

 

zir1

zir2

zir3

zirzir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler