Şehit Astsubay Öztürk’ün cenazesi memleketi İzmir’e gönderildi

Şehit Astsubay Öztürk’ün cenazesi memleketi İzmir’e gönderildi

Kars’ın Kağızman ilçesinin Karagüney Köyünde keşfe giderken askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Egemen Öztürk’ün cenazesi memleketi İzmir’e gönderildi.

Volkan KARABAĞ

Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Egemen Öztürk için Kars Harakani Havalimanında askeri tören düzenlendi. Şehit Öztürk’ün naşı silah arkadaşları tarafından omuzlara alınarak askeri uçağa konulduktan sonra memleketine uğurlandı.

Düzenlenen törene Kars Valisi Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, 9’uncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun, Erzurum Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Semih Okyar, 14'ncü Mekanize Piyade Tugay Komutan Vekili Tankçı Albay Dursun Bostan, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, şehit astsubay Öztürk’ün yakınları ile askeri erkan katıldı.

1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından Şehit Öztürk’ün özgeçmişi okundu ve İl Müftüsü Yusuf Eviş tarafından dua edildi.

Şehit yakınlarına başsağlığı dileklerini ileten Vali Öksüz’e, şehit yakını “Sizden bir istirhamım olacak, geri dönerken hiçbir güvenlik zafiyeti vermeyelim, bu ülkemizin ve tüm Türk ülkelerinin son şehidi olsun. Dik duracağız, vatanımız sağ olacak, sizler bizim büyüklerimizsiniz.” dedi.

7 aylık kız çocuğu babası olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Egemen Öztürk, dün Kars’ın Kağızman ilçesinin Karagüney köyünde keşfe giderken askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olmuş, aynı araçta bulunan, 1 avukat ve 2 sivil vatandaş hayatını kaybetmişti. Kazada bir asker de ağır şekilde yaralandıktan sonra Kafkas Üniversitesi Sağlık, Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

sehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(1).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(2).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(3).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(4).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(5).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(6).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(7).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(8).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(9).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(10).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(11).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(12).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(13).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(14).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(15).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(16).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(17).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(18).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(19).jpgsehit-astsubay-ozturk’un-cenazesi-memleketi-izmir’e-gonderildi-(20).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler