Şehit ve Gazi Aileleri Derneği bayramı tatlandırdı!

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği bayramı tatlandırdı!

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, bayramda görev başında bulunan güvenlik güçleri, sağlıkçı ve belediye çalışanlarının bayramını kutlayarak tatlı ikram etti.

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muhsin Ağçay, pandemi tedbirleri altında idrak edilen Kurban Bayramının son gününde 7 gün 24 saat görev başında hizmet veren güvenlik güçleri, sağlıkçı ve belediye çalışanlarının bayramını kutlayarak tatlı ikram etti.

Maske ve sosyal mesafe kuralına riayet edilen ziyarette gazetemize açıklama yapan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muhsin Ağçay, “Kars halkının sağlık, güvenlik ve huzuru için görev başında bulunan personelleri ziyaret ederek hem Kurban Bayramlarını kutladık hem de kendilerine tatlı ikram ettik. Tüm Kars halkının bayramını kutlarım.” dedi.

sehit-ve-gazi-aileleri-dernegi-bayrami-tatlandirdi!-(1).jpgsehit-ve-gazi-aileleri-dernegi-bayrami-tatlandirdi!-(2).jpgsehit-ve-gazi-aileleri-dernegi-bayrami-tatlandirdi!-(3).jpgsehit-ve-gazi-aileleri-dernegi-bayrami-tatlandirdi!-(4).jpgsehit-ve-gazi-aileleri-dernegi-bayrami-tatlandirdi!-(5).jpgsehit-ve-gazi-aileleri-dernegi-bayrami-tatlandirdi!-(6).jpgsehit-ve-gazi-aileleri-dernegi-bayrami-tatlandirdi!-(7).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler