Şeker İşçileri yetkililere seslendi: Kadroya alımı içeriden başlatın!

Şeker İşçileri yetkililere seslendi: Kadroya alımı içeriden başlatın!

Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü bin 500 eleman alacağını duyurunca, Kars Şeker Fabrikasının geçici işçileri, kadrolu personel alımına tepki gösterdi.

KARS HAKİMİYET

Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü, İŞKUR aracılığı ile KPSS puanı üzerinden bin 500 personel alacak. Kars Şeker Fabrikasının geçici işçileri bu alıma tepki göstererek, hakkın kendilerinin olduğunu ifade ederek, yaklaşık 20 yıl çalışan işçilerin önce kadroya alınması gerektiği çağrısında bulunarak yetkililere seslendi.

Şeker-İş Sendikası Kars Şube Başkanı Yaver Kop başkanlığındaki işçiler, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç’a taleplerini yazılı gönderdi.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ile de görüşen heyet, çağrılarını yineleyerek kadroya alımın önce içeriden başlaması gerektiğini söylediler.

İl Başkanı Adem Çalkın ise konu ile ilgileneceğini ve yetkili birimlere taleplerini ileteceğini söyledi.

seker-iscileri-yetkililere-seslendi-kadroya-alimi-iceriden-baslatin!-(1).jpgseker-iscileri-yetkililere-seslendi-kadroya-alimi-iceriden-baslatin!-(2).jpgseker-iscileri-yetkililere-seslendi-kadroya-alimi-iceriden-baslatin!-(3).jpgseker-iscileri-yetkililere-seslendi-kadroya-alimi-iceriden-baslatin!-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler