Selim, şehirlerarası otobüs terminalinde sona yaklaşıldı

Selim, şehirlerarası otobüs terminalinde sona yaklaşıldı

Selim ilçesinde inşa edilen şehirlerarası tam donanımlı otobüs terminalinde sona yaklaşıldı.

Ercüment DAŞDELEN / KARS HAKİMİYET

Göreve geldiği ilk günden beri Kars’ın Selim ilçesinin gelişmesi, güzelleşmesi ve kalkınması için canla başla çalışan Selim İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun, ilçeye kazandırılacak olan tam donanımlı şehirlerarası otobüs terminalinde incelemelerde bulundu.
“Selim ilçesi hizmetin en iyisine layıktır” anlayışıyla çalıştıklarını belirten Başkan Altun, şehirlerarası otobüs terminali inşaatında çalışmaların bitmek üzere olduğunu inşallah en kısa zamanda halkın hizmetine sunacaklarını söyledi.
Altun, “Belediye olarak Selim halkına hizmetin en iyisini yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey Selim için. Durmak yok hizmete devam” ifadelerini kullandı.
İnşa edilen tam donanımlı şehirlerarası otobüs terminalinin yapımına 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Başkanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın çok büyük katkıları olmuştu.
Selim ilçesindeki mevcut otogarın günümüz şartlarına uygun olmaması ve ihtiyaca cevap vermemesi nedeniyle Selim-Sarıkamış karayolunda yapılan Selim şehirlerarası otobüs terminali 10 dönümlük arsa üzerinde inşa ediliyor. 
Terminalde 8 adet yazıhane, kafeterya, emzirme odası, mescit, bekleme salonu, kontrol noktası yer alacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler