Selim’de Polis karanfil ve KADES broşürü dağıttı

Selim’de Polis karanfil ve KADES broşürü dağıttı

Kars’ın Selim ilçesinde Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara karanfil, erkeklere Kadın Destek Uygulaması (KADES) broşürü dağıttı.

Yargıç HARMANKAYA

Selim İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler, kadınlara karanfil ve İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan birçok bilginin içinde bulunduğu KADES uygulaması broşürleri dağıttı. Cep telefonlarına yüklenen uygulama üzerinden yardım taleplerine en kısa sürede cevap verildiğini belirten polis memuru, “Kadınlarımız için KADES adlı bir uygulamamız var. Bu uygulama kadına karşı her türlü şiddeti engellemek için kadınlarımıza yönelik hazırlanan bir proje. Akıllı telefonlarınıza bu uygulamayı indirdikten sonra, uygulama üzerinde bulunan acil arama butonuna bastığınız zaman, konumunuz tespit edilerek en kısa sürede ekiplerimiz tarafından olaya müdahale edip yaşadıkları zor durumdan kurtarıyoruz" dedi.

Selim Emniyet Müdürlüğü’nün 8 Mart etkinliği erkeklerden tam destek alırken, kadınlar kendilerine karanfil veren ve KADES uygulaması hakkında kendilerini bilgilendiren polislere kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.

selim-emniyet.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler