Selimde "Silajlık Mısır ve Ayçiçeği Yetiştiriciliği" üretici bilgilendirme toplantısı

Selimde "Silajlık Mısır ve Ayçiçeği Yetiştiriciliği" üretici bilgilendirme toplantısı

Selimde Silajlık Mısır ve Ayçiçeği Üretiminin Yaygınlaştırılması amacıyla "Silajlık Mısır ve Ayçiçeği Yetiştiriciliği" üretici bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ercüment DAŞDELEN

Toplantıda önce Selim İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ercan Ödül Selim Bölgesinde yetiştiriciliği yapılması planlanan Ayçiçeği yetiştiriciliği ile büyükbaş hayvan besiciliğinde girdi maliyetlerinin azaltılması ve et,süt veriminin arttırılması bakımından oldukça önem arz eden silajlık mısır yetiştiriciliği ile ilgili bilgilendirme sunumu yaptı.

Silajlık mısır ve ayçiçeği tohumculuk sektörünün öncü bir firmasını temsilen yetkililerinin sunumlarıyla devam eden toplantıda Kars İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Proje Koordinatörü Ziraat Mühendisi Kenan Kayserli ve Proje Birim Sorumlusu Ziraat Mühendisi Coşkun Deniz Uysal Silajlık Mısır ve Ayçiçek yetiştiriciliğinin durumunu değerlendirdi.

Köy ve mahalle muhtarlarımız ve Selimli üreticilerimizin katıldığı toplantı üreticilerimizin soru, görüş ve önerileri ile sonlandı.

Selim Tarım Orman Müdürü Ercan Ödül: "Silajlık Mısır ve Ayçiçeği Yetiştiriciliği" üretici bilgilendirme toplantımıza iştirak ederek katkı veren tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

selimde-silajlik-misir-ve-aycicegi-yetistiriciligi-uretici-bilgilendirme-toplantisi-1.jpegselimde-silajlik-misir-ve-aycicegi-yetistiriciligi-uretici-bilgilendirme-toplantisi-2.jpegselimde-silajlik-misir-ve-aycicegi-yetistiriciligi-uretici-bilgilendirme-toplantisi-3.jpegselimde-silajlik-misir-ve-aycicegi-yetistiriciligi-uretici-bilgilendirme-toplantisi-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler