Serhatlılar Genel Başkanı Yavuz Eğer, güven tazeledi

Serhatlılar Genel Başkanı Yavuz Eğer, güven tazeledi

Merkezi Ankara’da bulunan Serhatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanlığına, Karslı hemşehrimiz iş adamı Yavuz Eğer yeniden seçilerek güven tazeledi.

Ercüment DAŞDELEN

Serhatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanlığı olağan genel kurulu Mamak Sivil Toplum Merkezi Konferans salonunda yapıldı.
Genel kurul sonucunda 2004 yılından buyana Genel Başkanlık görevini yürüten Yavuz Eğer, Serhatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanlığına yeniden seçildi.
Yavuz Eğer, yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşehrilerim, 2004 Yılından buyana Genel Başkanlık görevini yürüttüğüm Serhatlılar Kültür ve Dayanışma Derneğimizin Genel Başkanlığına, Bugün Mamak Sivil Toplum Merkezi Konferans salonunda yaptığımız Olağan Genel Kurul sonucu hemşehrilerimizin teveccühü ile yeniden seçilmiş bulunmaktayım. Divan Başkanlık Görevini, Başkan olarak yürüten Sarıkamış Eski Belediye Başkanımız Sn. Göksal Toksoy Beye, Yardımcıları Sn. Sebahattin Adıgüzel Beye ve Sn. Mine Kuş hanım kızımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, telgraf göndererek hayırlı olsun mesajlarını ileten ve bizzat arayarak tebriklerini bildiren Sn. Bakanımız Ahmet Arslan beye sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.
Yavuz Eğer, şu ifadeleri kullandı: “Genel Kurul sonucu icra kuruluna seçilen,Çetin Nazik, Göksal Toksoy, Hayati Akbaba, Ali Asker Koç, Yavuz Bozkurt,  Necettin Aslan, Necati Kılıç, Kemal Güney, Cengiz Öktem, Emrullah Koman,  İlhan Güler, Necati Kaya, Nevzat Alptekin, Mine Kuş, Burhan Bayşar, Asım Altun, Orhan İlgar, Engin Anci, Oktay Aküzüm, Erdal Danyıldız, Filiz Kaya, Tolga Naci Tarhan, Aslan Öztürkler, Rahim Öztürkler, Songül Kaya, Yener Akdağ, Ahmet Özbege kardeşlerimi tek tek tebrik ediyorum ve kutluyorum. İnşallah ümit ediyorum ve inanıyorum bu seçkin insanlar bizleri en güzel şekilde temsil edeceklerdir. Ayrıca, Birliğimizin Onur Kurulunda ve Danışma Kurulunda yer alacak hemşehrilerimizin tesbiti noktasında icra kurulumuz yetkili kılınmıştır. Göreve yeni seçilen Yönetim ve Denetim Kurulumuz Başkent Ankara'mızda geçmişte olduğu gibi bugünde en güzel projelere imza atacak ve Serhatlıların sesi olacaklardır. Saygın bir kadrodan oluşan kardeşlerim ile birlikte olduğumu ifade ederek, tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunarım.”

omRdif

E5KNMu

ZkPys4

ulBmLy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler