Settar Kaya, Adem Çalkın’a 24 Haziran’ı Hatırlattı!

Settar Kaya, Adem Çalkın’a 24 Haziran’ı Hatırlattı!

AKP İl Başkanı Adem Çalkın ile İyi Parti eski İl Başkanı Settar Kaya sosyal medyada attıkları mesajlarla birbirlerini yanıtladılar.

Çetin KELEŞ

Settar Kaya’nın  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bir araya gelmelerini ile yaptığı sosyal paylaşımda “İYİ Parti ile CHP liderleri yerel seçimler konusunda bir araya geldiler. Görüşmenin detayları açıklanmadı, nasıl bir yol izlenecek bekleyip göreceğiz.

Benim şahsi düşüncem, partilerimiz ittifak yapmasa bile bizler Kars'ta tabanda bu ittifakı gerçekleştirmeye, Kars'ı AKP'nin kıskacından kurtarmaya mecbur değil mahkumuz. AKP'nin Kars merkezde yaklaşık 10 bin, karşısında ise 35 bin oy var. Akp'yi bozguna uğratacak gücümüz var, başaracağız...”  şeklinde kullandığı ifadelerine AKP Kars İl Başkanı Adem Çalkın şahsi twitter hesabında “Sn Settar Kaya çaresizliğinizi anlayabiliyorum. Ancak milletin ittifakı AK Partimizi iktidara taşıdı. Sizlerin ittifakı ise bugün ki belediyeyi doğurdu. Karslı artık ihtiraslara ve hesaplaşmalara kurban edilemez. AK Parti Kars Belediyesi’ni Allah’ın izniyle alacak” şeklinde yanıt verdi.

Çalkın’ın ittifak üzerine yaptığı “çaresizlik” tanımına yanıtsız kalmayan İyi Parti Belediye Başkan Adayı Settar Kaya AKP’nin genel seçimlerde yaptığı ittifak örnekleri ile verdiği yanıtı sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadelerde yayınladı; 

“AKP il başkanı Adem Çalkın bana cevap vermiş "

“Sn Settar Kaya çaresizliğinizi anlayabiliyorum. Ancak milletin ittifakı AK Partimizi iktidara taşıdı. Sizlerin ittifakı ise bugün ki belediyeyi doğurdu. Karslı artık ihtiraslara ve hesaplaşmalara kurban edilemez. AK Parti Kars Belediyesi’ni Allah’ın izniyle alacak” demiş..

İttifak istemek niye çaresizlik olsun anlayamadım.24 Haziran öncesi ittifakın yasasını çıkaran ben miydim? Her türlü milliyetçiliği ayaklarınızın altına almışken Türkçü ve milliyetçi bir partiyle ittifak yapma çaresizliğini ben mi gösterdim?

Telaşa gerek yok Sayın Çalkın Bu seçimlerde milletimiz tabanda ittifakı gerçekleştirecektir. Baskı ve korku imparatorluğuna kırmızı kartı gösterecektir. Sen de istersen BİM'in 50'tl'lik çeklerini hazırla,belki çare olabilir.” Şeklinde yanıtladı.

20e9bd86-2971-492e-a5e8-fb9c722e231e.jpgd3850a4c-1fb1-49c1-a3cd-8b516c2c2a32.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler