Site Telekom A.Ş.’nin dördüncü durağı Iğdır!

Site Telekom A.Ş.’nin dördüncü durağı Iğdır!

2010 yılından bu yana Call Center alanında yerini almış bir firma olan Site Telekom A.Ş. İstanbul, Kars, Ağrı’dan sonra yatırımlarına Iğdır’da da devam ediyor.

Volkan KARABAĞ - Tacettin DURMUŞ

İstanbul, Kars, Ağrı, losyonlarından sonra Iğdır’ı da bu halkaya dahil etmenin tarifsiz heyecanını yaşadıklarını ifade eden Site Telekom A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altun, “Eğitim kalibrasyonu yüksek, dinamik, yeniliğe açık, insan işgücü potansiyeli yüksek bu coğrafyada işe ihtiyacı olan genç kardeşlerimizin istihdam edilmesi artık bizim öncelikli hedefimiz. İlin işsizlik sorununa bir nebze katkı sağlamak, bu kadar parlak genç potansiyelin iş seçeneklerinin hiç yok kadar az olması sebebiyle istihdama katılamamalarının önüne geçmeyi amaçlayarak seçimlerimiz arasında Iğdır ilimizi de koyduk.” dedi.

Amaçları hakkında bilgi veren Altun, “Amacımız; Iğdır ilimizde Site Telekom A.Ş. olarak şehrin genç dokusuna uyumlu bir istihdam alanı oluşturmanın yanında, genç kardeşlerimiz için aynı zamanda sosyalleşmeye dayalı, aidiyet duygusunu maksimum seviyede tutmayı hedef edinen, ilimizde uzun soluklu, kalıcı ve köklü firma olarak yer edinmek. Lokasyonumuzun, Iğdır Üniversitesi Kampüsünde yer alıyor olması da genç potansiyel açısından doğrusu ayrı bir avantaj. Site Telekom A.Ş. olarak, artık bir kurum kültürü haline getirmiş olduğumuz; “İç Bünyende Eğit, Yetiştir - Yönetimde Geliştir”  sloganıyla iş deneyimi hiç olmayan ancak Call Center alanında kendini geliştirmek, yetiştirmek isteyen genç kardeşlerimizi, daha çok iç dinamiklerimizde yetiştirip, yeni projelerimizde gerekli olan yönetim ihtiyacı açıklarımızı da bu anlamda amatörlükten uzmanlığa doğru yol almış personellerimizden sağlamak.” şeklinde konuştu.

Çalışan personellerin özellikle yüzde 75 - yüzde 80 civarında bayan personel ağırlıklı olduğunu anımsatan Altun konuşmasını şöyle sürdürdü: “Firmamızdaki tüm yöneticilerimiz İK, Operasyon Yöneticileri, Süpervizör, Eğitim Yöneticisi, Müşteri İlişkileri, Takım Liderleri vb. tüm yöneticilerimiz kendi bünyemizde çıkarmış olduğumuz çalışma arkadaşlarımızdır. Yönetsel tarafta dışarda aldığımız tek bir yöneticimiz yok. Bu da kariyer anlamında arkadaşlarımıza bir fırsat olarak sunuyoruz. Çalışan arkadaşlarımızın özellikle yüzde 75 - yüzde 80 civarında bayan personel ağırlıklı olmasına, geri kalanını ise erkek personel olmasına öncelik veriyoruz Bunun temel sebebi ise, bayan arkadaşlarımızın ekonomik ve istihdama girme yüzdesini firma olarak öncelikli hale getirebilmek.  Yatırımımızın her aşamasını sahiplenen, destekleyen ve çıkmış olduğumuz bu yeni yolculuğumuzda bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, başta bölgenin yetiştirmiş olduğu bir değer olan 26.Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan beyefendi olmak üzere, Iğdır Valisi Enver Ünlü, Iğdır gençliği için büyük fedakarlık yapan Iğdır Üniversitesi Rektörü Mehmet Hakkı Alma ve Cemil Yıldırım olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyorum. Tekrardan ilimize, çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

site-telekom-a.s.’nin-dorduncu-duragi-igdir!-(1).jpgsite-telekom-a.s.’nin-dorduncu-duragi-igdir!-(2).jpgsite-telekom-a.s.’nin-dorduncu-duragi-igdir!-(3).jpgsite-telekom-a.s.’nin-dorduncu-duragi-igdir!-(4).jpgsite-telekom-a.s.’nin-dorduncu-duragi-igdir!-(5).jpgsite-telekom-a.s.’nin-dorduncu-duragi-igdir!-(6).jpgsite-telekom-a.s.’nin-dorduncu-duragi-igdir!-(7).jpgsite-telekom-a.s.’nin-dorduncu-duragi-igdir!-(8).jpgsite-telekom-a.s.’nin-dorduncu-duragi-igdir!-(9).jpgsite-telekom-a.s.’nin-dorduncu-duragi-igdir!-(10).jpgsite-telekom-a.s.’nin-dorduncu-duragi-igdir!-(11).jpgsite-telekom-a.s.’nin-dorduncu-duragi-igdir!-(12).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler