Staj Komisyon Başkanlarına ve yarışmacı stajyerlere plaket verildi

Staj Komisyon Başkanlarına ve yarışmacı stajyerlere plaket verildi

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından bu yıl 8’ncisi düzenlenen Türkiye Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması’nın ilk aşaması olan Doğu Anadolu Bölge Elemelerinde birinci olarak finale çıkan Kars Barosu stajyer Avukatlara plaket verdi.

Ercüment DAŞDELEN

60 Baronun katıldığı Türkiye Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışmasında Kars Barosu Doğu Anadolu Bölge birincisi oldu.

Kars Baro Başkanlığında düzenlenen törende, Kars Barosuna Doğu Anadolu Bölge Elemelerinde şampiyonluğu getiren ve finale çıkmaya hak kazanan stajyer Avukatlar Haticenur Kanbay, Serap Çelik, Yeliz Değer, Saniye Ada’ya plaketlerini Av. Onur Gündoğdu, Av. Metin Öztürk, Av. Cengiz Daşdemir ve Av. Ersin Vargün vererek tebrik ettiler.

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından bu yıl 8’ncisi düzenlenen Türkiye Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması Doğu Anadolu Bölge Elemelerinde birinci olarak Kars Barosuna şampiyonluğu getiren ve finale çıkmaya hak kazanan takıma katkılarından ve emeklerinden dolayı Av. Yakup Çağrı Arısoy, Av. Halil Sunca, Av. Fatih Kaya ve Av. Fatmanur Yemenoğlu’na ise plaketlerini Av. Mürteza Aybirdi, Av. Bülent Özmen, Av. Kerem Çavlı ve Av. Kahraman Özçağın tarafından verilerek katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından bu yıl 8’ncisi düzenlenen Türkiye Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması Doğu Anadolu Bölge Elemelerinde birinci olarak Kars Barosuna şampiyonluğu getiren ve finale çıkmaya hak kazanan takıma katkılarından ve emeklerinden dolayı staj komisyon Başkanları Av. Sertaç Çelikkaleli, Av. Necat Yağcı’ya teşekkür plaketleri Av. Ümit Cafer Özakın ve Kars Baro Başkanı Av. Fettah Çapkurt tarafından verildi.

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından bu yıl 8’ncisi düzenlenen Türkiye Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması’nın ilk aşaması olan Bölge Elemeleri, yedi coğrafi bölgede, eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Elemelerde Doğu Anadolu bölge birincisi olan Kars Barosu Türkiye derecesi için 17-18 Eylül 2022 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek finalde yarışacak.

staj-komisyon-baskanlarina-ve-yarismaci-stajyerlere-plaket-verildi-(1).jpegstaj-komisyon-baskanlarina-ve-yarismaci-stajyerlere-plaket-verildi-(2).jpegstaj-komisyon-baskanlarina-ve-yarismaci-stajyerlere-plaket-verildi-(3).jpegstaj-komisyon-baskanlarina-ve-yarismaci-stajyerlere-plaket-verildi-(4).jpegstaj-komisyon-baskanlarina-ve-yarismaci-stajyerlere-plaket-verildi-(5).jpegstaj-komisyon-baskanlarina-ve-yarismaci-stajyerlere-plaket-verildi-(6).jpegstaj-komisyon-baskanlarina-ve-yarismaci-stajyerlere-plaket-verildi-(7).jpegstaj-komisyon-baskanlarina-ve-yarismaci-stajyerlere-plaket-verildi-(8).jpegstaj-komisyon-baskanlarina-ve-yarismaci-stajyerlere-plaket-verildi-(9).jpegstaj-komisyon-baskanlarina-ve-yarismaci-stajyerlere-plaket-verildi-(10).jpegstaj-komisyon-baskanlarina-ve-yarismaci-stajyerlere-plaket-verildi-(11).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler