Susuz’da, Daire Amirleri toplantısı yapıldı

Susuz’da, Daire Amirleri toplantısı yapıldı

Susuz ilçesinde 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 40. Maddesi gereği yapılan İlçe Daire Amirleri toplantısı Kaymakam Hamza İnam Başkanlığında yapıldı.

KARS HAKİMİYET

Toplantıda; kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin arttırılması, vatandaş memnuniyeti, insan odaklı hizmet anlayışının tesis edilmesi, kamu hizmetlerinde etkinlik, tasarruf ve verimliliğin arttırılması, mesai saatlerine dikkat edilmesi, kılık kıyafete özen gösterilmesi, hizmet sunumunda varsa aksayan yönlerin tespiti ve giderilmesi, emniyet ve asayiş hizmetlerinin etkin şekilde devamlılığının sağlanması konularında dikkat edilmesi ve yapılması gereken hususlar görüşüldü.

Susuz İlçe Daire amirlerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, kurumların sorunları, kurumlar arası işbirliğini artırmaya yönelik çözüm yolları, kurumların çözüm odaklı aktif bir şekilde işbirliği halinde çalışmasına ilişkin konular değerlendirildi.

İlçe Kaymakamı Hamza İnam, kurumlarca yapılan proje ve yatırımlar ile ilgili bilgiler aldı.

İlçenin güvenlik, eğitim durumu, sağlık ve diğer alanlarda faaliyetleri hakkında bilgiler alan Kaymakam İnam, daire amirlerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler