Susuz’da kaldırım taşları boyanıyor

Susuz’da kaldırım taşları boyanıyor

Susuz belediyesi, ilçe merkezindeki yol kenarlarında bulunan kaldırımlarla caddeleri biri birine bağlayan taşları boyuyor. 

KARS HAKİMİYET

Corona virüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı nedeniyle cadde ve sokaklarda daha rahat bir ortamda çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, ilçenin daha güzel ve temiz görünmesi için çaba sarf ediyor. 

Özellikle ilçe merkezinden geçen ana cadde üzerinde bulunan taşları mavi ve beyaza boyadıklarını belirten Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, corona virüsün ölümcül etkisinin ortadan kalkmasıyla birlikte, imkanlar elverdiğince çalışmaların devam edeceğini açıkladı.

Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, corona virüsün ölümcül etkisinden korunmak amacıyla il genelinde olduğu gibi Susuz’da da vatandaşların kurallara özen gösterdiğini söyledi. Belediyenin özenle çalışmalarına devam ettiğini de belirten Başkan Yantemur, baharın artık kendini iyiden iyiye gösterdiğini hatırlatarak, belediyenin kıt imkanlara rağmen çalışmalarına devam edeceğini de sözlerine ekledi.

 

susuz’da-kaldirim-taslari-boyaniyor-(5).jpgsusuz’da-kaldirim-taslari-boyaniyor-(3).jpgsusuz’da-kaldirim-taslari-boyaniyor-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler