Taşkın zararları önlenecek, sınırımız daha güvenilir hale gelecek

Taşkın zararları önlenecek, sınırımız daha güvenilir hale gelecek

DSİ Kars 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Iğdır Aşağı Karasu taşkın koruma ve sınır güvenliği 1. kısım inşaatında incelemelerde bulundu.

KARS HAKİMİYET

Dündar, beraberinde DSİ 24. Bölge Müdür Yardımcısı Sebahattin Şamcı ve ilgili Şube Müdürleriyle, DSİ 24. Bölge Müdürlüğü 2019 yılı yatırım programında bulunan ve ihalesi yapılarak 01.08.2019 tarihinde sözleşmesi imzalanarak yapımına başlanan Iğdır Aşağı Karasu taşkın koruma ve sınır güvenliği 1. kısım İnşaatı işinde çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı ve gerekli talimatları verdi.

Dündar, “Bu iş kapsamında; Iğdır ilinde Türkiye-İran Sınırı Dilucu Bölgesinde güvenlik amaçlı olarak yapımı gerçekleştirilecek 18.500 metre sedde imalatı, 13.500 metre tahliye ve drenaj kanalı ile 4 adet araç ve yaya geçiş köprüsü ve bağlantı yolları yapılmasını kapsayan Iğdır Aşağı Karasu Taşkın Koruma Ve Sınır Güvenliği işinin en kısa zamanda tamamlanarak hizmete alınması sağlanacaktır. Iğdır Aşağı Karasu taşkın koruma ve sınır güvenliği 1. kısım inşaatı ile taşkın zararları önlenecek ve sınırımız daha güvenilir hale gelecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler