“Tatlı” yoğunluk başladı

“Tatlı” yoğunluk başladı

Kurban Bayramı nedeniyle Kars’ta tatlıcılarda “tatlı” bir yoğunluk başladı.

KARS HAKİMİYET

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle tatlı imalathanelerde yoğunluk yaşanıyor. Vatandaşlar Kurban Bayramı nedeniyle bir yandan kurbanlıklarını alırken diğer yandan da tatlı siparişi veriyor. İşçiler de alınan sipariş tatlılarını yetişmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Talebi karşılamak için fazla mesai yapan işçiler, en çok baklavaya rağbet olduğunu söylediler.

Çeşit çeşit baklavalar tezgahlardaki yerini alırken, Kars’ta tatlı satışı yapan Kahve Evi Müdürü Sinan Avcı, bayram dolayısıyla yoğunluk yaşadıklarını ve siparişleri yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi. Avcı, bayram dolayısıyla çok yoğun olduğunu ve vatandaşların rağbet gösterdiğini ifade ederek, “Bu bölgenin insanları tatlıyı çok seviyor Kurban Bayramı olsa da tatlıyı alıyor. Misafirperver oldukları için gelen misafirlere tatlılarını ikram ediyorlar. En çok cevizliyi tercih ediyorlar. Fıstıklı ürünlerin de isteyenler de var onu seven has müşterileri var. Bayram dolayısıyla çok yoğunuz, işlerimiz iyi inşallah böyle devam eder.” dedi.

kars’ta-“tatli”-yogunluk!-(1).jpgkars’ta-“tatli”-yogunluk!-(2).jpgkars’ta-“tatli”-yogunluk!-(3).jpgkars’ta-“tatli”-yogunluk!-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler