“Tayyip dede”den yardım eli uzandı!

“Tayyip dede”den yardım eli uzandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım isteyen 13 yaşındaki Efecan Sefertaş’a yardım eli uzandı. Efecan aldığı güzel haberle duygulanarak gözyaşlarını tutamadı.

KARS HAKİMİYET

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım isteyen Sefertaş ailesini ziyaret etti.

“Tayyip dede lütfen kurtar beni!” feryadıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Efecan Sefertaş, babasının hasta ve çalışmaz durumda olduğunu, annesinin de iş bulamadığını ve maddi durumlarının kötü olduğundan ameliyat olamadığını belirtmişti.

Hastalığının ilerlemesinden dolayı kalça başlarında çürüme başlayan Efecan Sefertaş’ı ziyaret eden AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Sefertaş ailesiyle bir süre görüştü.

Ailesiyle görüştükten sonra açıklama yapan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Efecan’ın haberini gördüğüm zaman hemen siz basın mensuplarıyla iletişime geçtim. Sayın Valimizle de görüştüm, Allah razı olsun Valimizden. Kars Valiliğimiz de konuyla ilgili çalışma başlatmış. Efecan’ın İstanbul Balta Limanı Kemik Hastanesi’nde bir ameliyat olması gerekiyor, bununla ilgili bazı sıkıntıları var. Allah nasip ederse Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir ile görüştük, kendileri konuyla yakından ilgilenerek Efecan için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Efecan’ın ameliyat edilmesi için masraflarını ben şahsım karşılayacağım. Biz hep beraber bu sese duyarsız kalamayız. Ben Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Başkanı olduğu partisinin İl Başkanıyım. Burada Recep Tayyip Erdoğan davet edilince hemen gelmek gerekiyordu ve biz de gelerek inşallah Efecan’a elimizden gelen yardımı yapacağız.” dedi.

Efecan’ın annesi için iş talebinde bulunduğu çağrısına da değinen Başkan Çalkın, “Sayın Valimiz ile görüşüyoruz, annesi için en uygun işte çalışması için girişimlerimiz olacak.” ifadesini kullandı.

Ameliyat olacağı ve arkadaşları gibi çocukluğunu yaşayabileceği için çok memnun olduğunu ifade eden Efecan Sefertaş ise, “Tayyip dedeye beni bu sıkıntıdan kurtardığı için çok teşekkür ederim.” dedi.

“tayyip-dede”den-yardim-eli-uzandi!-(1).jpg“tayyip-dede”den-yardim-eli-uzandi!-(2).jpg“tayyip-dede”den-yardim-eli-uzandi!-(3).jpg“tayyip-dede”den-yardim-eli-uzandi!-(4).jpg“tayyip-dede”den-yardim-eli-uzandi!-(5).jpg“tayyip-dede”den-yardim-eli-uzandi!-(6).jpg“tayyip-dede”den-yardim-eli-uzandi!-(7).jpg“tayyip-dede”den-yardim-eli-uzandi!-(8).jpg“tayyip-dede”den-yardim-eli-uzandi!-(9).jpg“tayyip-dede”den-yardim-eli-uzandi!-(10).jpg“tayyip-dede”den-yardim-eli-uzandi!-(11).jpg“tayyip-dede”den-yardim-eli-uzandi!-(12).jpg“tayyip-dede”den-yardim-eli-uzandi!-(13).jpg“tayyip-dede”den-yardim-eli-uzandi!-(14).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler