Trafik ekiplerinden broşür yerine kolonya!

Trafik ekiplerinden broşür yerine kolonya!

Trafik Haftası nedeniyle bu yıl sürücülere Kovid-19 önlemleri kapsamında bilgilendirici broşür yerine kolonya dağıtıldı.

KARS HAKİMİYET

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de etkisini gösteren Koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla uygulanan tedbirler kapsamında 02-08 Mayıs 2020 tarihleri arasında düzenlenen Karayolları Trafik Haftası etkinlikleri bu yıl farklı kutlanıyor.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri şehirlerarası uygulama noktalarında sürücülere Trafik Haftası nedeniyle bilgilendirme yaparak, sürücülere kolonya ikramında bulundu.

Ekipler sürücülere hızlı araç ve sürüş esnasında cep telefonu kullanmamaları, yaya okul geçitlerinde trafik işaret ve levhalarına uymaları, emniyet kemeri kullanmaları, Koronavirüs nedeniyle sosyal mesafeye ve maske kullanımına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Öte yandan Trafik Haftası nedeniyle bu yıl trafik ekiplerince sürücülere Kovid-19 önlemleri kapsamında bilgilendirici broşür yerine kolonya dağıtıldı.

trafik-ekiplerinden-brosur-yerine-kolonya!-(1).jpgtrafik-ekiplerinden-brosur-yerine-kolonya!-(2).jpgtrafik-ekiplerinden-brosur-yerine-kolonya!-(3).jpgtrafik-ekiplerinden-brosur-yerine-kolonya!-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler