Türkiye Diyanet Vakfından Ölçülü ortaokulu kütüphanesine kitap bağışı

Türkiye Diyanet Vakfından Ölçülü ortaokulu kütüphanesine kitap bağışı

İl Müftüsü Hamza Bayram, öğrencilerin bilgi birikimlerinin artması, okuma alışkanlıklarının kazandırılması ve kütüphane haftası içerisinde farkındalığın oluşturulması adına çeşitli faaliyetler yapılmaya devam edildiğini söyledi.

Kader YURDAGÜL

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından, "27 Mart-2 Nisan Kütüphane Haftası" etkinlikleri kapsamında Ölçülü Şehit Turgay Salgar Ortaokulu Kütüphanesine Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından oluşan kitaplar hediye edildi. 
Öğrencilerin bilgi birikimlerinin artması, okuma alışkanlıklarının kazandırılması ve kütüphane haftası içerisinde farkındalığın oluşturulması adına çeşitli faaliyetler yapılmaya devam edildiğini ifade eden İl Müftüsü ve TDV Kars Şube Başkanı Hamza Bayram, "İmkânlar ölçüsünde İlimizdeki ilkokul, ortaokul ve liselere ve aynı zamanda Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı 4-6 yaş Kur'an kurslarına, Diyanet Gençlik merkezlerine, yatılı hafızlık Kur’an kurslarına, cezaevlerine vb. kurumların kütüphanelerine Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız yayınlarından oluşan kitaplarla destek olmaya devam ediyoruz. Katkı sunan, emek veren tüm hayırsever vatandaşlarımıza ve Vakfımız Kadın kolları ile gençlk kollarına hafta münasebetiyle yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler