Türkiye'nin internet gazetecileri bir araya geliyor!

Türkiye'nin internet gazetecileri bir araya geliyor!

Batman Valiliği ve TİGAD genel merkezi tarafından düzenlenecek etkinlikte dijital gazetecilik masaya yatırılacak.

Türkiye'deki internet gazetecilerini bir çatı altında toplayan TİGAD Gazeteciler Derneği Nevşehir, Kayseri ve Aksaray’dan sonra internet gazetecilerini Batman’da bir araya getirecek.

TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel toplantı ile ilgili şunları söyledi;

“TBMM sinde kabul edilen Dijital medya yasasının oluşması ile görüşülmesiyle kabulü esnasında aktif şekilde görev alan derneğimiz mesleğimizin duayenler ininde katkısıyla bir taraftan en güzel çalışmaların yapılması ve basın ahlak kurallarına uyumla dezenformasyona geçit verilmemesi ve meslektaşlarımız haklarının korunması için çalışıyoruz.

Bu maksatla ilkini Nevşehir İl Temsilcimiz Can Taşkın, ikincisi genel merkezimizin Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’le, üçüncüsünü şu anki Erzincan Valisi Doçent Dr. Hamza Aydoğdu ve İl Temsilcimiz Ali Genç ve genel merkezimizin iş birliğiyle Aksaray’da düzenlediğimiz toplantımızın dördüncüsünü ise Batman ilimizde gerçekleştireceğiz.

Derneğimiz ve Batman Valisi Ekrem Canalp himayesinde 24 Mayıs günü düzenlenecek etkinliğe dijital medya ile milli (genel) medyanın ileri gelenleri tarafından yeni nesil gazetecilik hakkında katılımcılara bilgiler verilecek.

Toplantıya katılacak meslektaşlarımıza Valilik tarafından Batman ilinin tarihi ve turistik önemli yelerini görmelerini sağlayacak kültür gezisi düzenlenecek”

Kaynak:haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler