TÜRKŞEKER’den pancar çiftçisine müjde…

TÜRKŞEKER’den pancar çiftçisine müjde…

Avans tutarları 3 Nisan’da hesaplarda.

KARS HAKİMİYET

Kurulduğu günden itibaren pancar çiftçisinin yanında olan TÜRKŞEKER, bu zorlu günlerde de pancar çiftçisinin en büyük destekçisi olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Kars Şeker Fabrikası Müdürü Mevlüt Dülger, koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçiren pancar çiftçilerimize, TÜRKŞEKER Genel Müdürü Mücahit Alkan tarafından açıklanan avans desteğinin çok önemli olduğunun altını çizdi.

Dülger, normal şartlarda Haziran ayında ödenmesi gereken bakım avansı ile Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi ödenmesi gereken istihkak küspe bedelinin tamamının 3 Nisan 2020 tarihinde çiftçilerimizin hesabında olacağını bildirerek, TÜRKŞEKER’in geçmişte olduğu gibi bugün de pancar çiftçisine destek vermeye devam etmekte olduğunu belirtti.

Karslı pancar çiftçisi için zamanın kısaldığını özellikle belirten Dülger; çiftçilerimiz bu destekten faydalanmak istiyorlarsa, yapmaları gereken tek şeyin şeker pancarı ekmeye karar vermek olduğunu da sözlerine ekledi.

“Pancar ekmeye karar veren çiftçilerimiz vakit geçirmeden Fabrikamız Ziraat Birimiyle irtibata geçerek pancar ekim sözleşmesini imzaladığı anda, söz konusu avans ödemelerinden faydalanacaktır.” Diyen Dülger, “Pancar çiftçilerimiz bu fırsatı kaçırmasınlar. Bu zorlu günlerden elbirliği ile kurtulacağımıza inancımız tamdır. Başta Karslı hemşerilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza sağlıklı güzel günler diliyorum.” dedi.

2a76a090-cb77-41e2-8a50-0f9f705259b0.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler