Uyuşturucu ve kaçak sigara ele geçirildi

Uyuşturucu ve kaçak sigara ele geçirildi

Kars’ta 24,69 gram uyuşturucu madde ve bin 493 paket kaçak sigara ele geçirildi.

KARS HAKİMİYET

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kent merkezinde uyuşturucu ve kaçak sigara denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Ekiplerin yaptığı ortak çalışma sonucu 24,69 gram uyuşturucu madde, 54 adet uyuşturucu madde ticaretinde kullanılan kilitli poşet, 8 adet alüminyum folyo ile bin 496 paket kaçak sigara ele geçirilirken kaçak sigara taşımacılığı yapan araca da el konuldu.

Uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak veya kullanmak suçu kapsamında R.A., H.K. ve E.A. isimli şüpheliler hakkında adli işlem başlatılırken, M.T. isimli şüpheli ise uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti suçu kapsamında adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen M.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca şüpheli Y.B. isimli şahıs hakkında da 5607 Sayılı Kaçakçılık İle Mücadele Kanuna muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Kaçakçılık ve Narkotik suçlarla ilgili etkin çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.” denildi.

kars’ta-uyusturucu-ve-kacak-sigara-ele-gecirildi-(3)-001.jpgkars’ta-uyusturucu-ve-kacak-sigara-ele-gecirildi-(6)-001.jpgkars’ta-uyusturucu-ve-kacak-sigara-ele-gecirildi-(7).jpgkars’ta-uyusturucu-ve-kacak-sigara-ele-gecirildi-(1)-001.jpgkars’ta-uyusturucu-ve-kacak-sigara-ele-gecirildi-(2)-001.jpgkars’ta-uyusturucu-ve-kacak-sigara-ele-gecirildi-(4)-001.jpgkars’ta-uyusturucu-ve-kacak-sigara-ele-gecirildi-(5)-001.jpgkars’ta-uyusturucu-ve-kacak-sigara-ele-gecirildi-(8).jpgkars’ta-uyusturucu-ve-kacak-sigara-ele-gecirildi-(9).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler