Uyuşturucuyla mücadele her yönüyle devam ediyor

Uyuşturucuyla mücadele her yönüyle devam ediyor

Kars'ta uyuşturucu ticareti yapan, toplum sağlığına ve gençlerimize zarar veren zehir tacirleriyle mücadele her yönüyle kesintisiz olarak devam ediyor.

Volkan KARABAĞ

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince; “İçişleri Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Politikası” belgesinde yer alan “15. Yerel Yönetimlerin Uyuşturucu ile Mücadelede Etkin Kullanımının Sağlanması” faaliyeti yapıldı. Bu kapsamda; Yerel yönetimlerin ve vatandaşların faaliyetlerimize destek olması ve ihbar mekanizmasını güçlendirmek amacıyla “Narkorehber Modülü” hazırlanarak eğitim faaliyetlerine başlanıldı.

Bu faaliyetler kapsamında 20.11.2018 günü Sarıkamış İlçesinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarında görevli toplam 220 kişiye bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Uyuşturucu ticareti yapan, toplum sağlığına ve gençlerimize zarar veren zehir tacirleriyle mücadelemizin her yönüyle kesintisiz olarak devam edeceği bilinmelidir."

uyusturucuyla-mucadele-her-yonuyle-devam-ediyor-(1).jpguyusturucuyla-mucadele-her-yonuyle-devam-ediyor-(3).jpguyusturucuyla-mucadele-her-yonuyle-devam-ediyor-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler