Vali Öksüz, çocuklarla birlikte Kazım Karabekir Kışlasını ziyaret etti

Vali Öksüz, çocuklarla birlikte Kazım Karabekir Kışlasını ziyaret etti

Kars Valisi Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyonda bir grup çocukla birlikte 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Kazım Karabekir Kışlasını ziyaret etti.

Ercüment DAŞDELEN

Çocuklarla sürekli iletişim halinde bulunularak hep birlikte huzurlu yaşam bilincinin oluşması, suç ve suçlu sayısında azalma, çocukların istismar edilmesinin önüne geçilmesi, dikkatinin faydasız ve zararlı alışkanlıklardan çekilerek tüm yaşamları için faydalı odaklara yönlendirilmesi, birlik ve beraberliği sağlayarak aidiyet duygusunun kazandırılması, sosyal amaçlı etkinlikler neticesinde birlik-beraberlik ve kardeşlik duygusunun güçlendirilmesi ve sosyal hayata uyumlarının sağlanması amacıyla düzenlenen programda Kazım Karabekir Kışlası Şeref Salonu, Doğu Kışla Camlı Köşk ziyaret edildi. 

Ziyarette çocuklara silah sergisi gezdirildi, tank ve zırhlı araçların tanıtımı yapıldı. 

Gezi programı, çocuklarla birlikte yemek yenilmesinin ardından sona erdi.

kars-valisi-turker-oksuz,-cocuklarla-birlikte-kazim-karabekir-kislasini-ziyaret-etti-(1).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-cocuklarla-birlikte-kazim-karabekir-kislasini-ziyaret-etti-(2).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-cocuklarla-birlikte-kazim-karabekir-kislasini-ziyaret-etti-(3).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-cocuklarla-birlikte-kazim-karabekir-kislasini-ziyaret-etti-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler