Vali Öksüz, güvenlik güçleri ile bayramlaştı

Vali Öksüz, güvenlik güçleri ile bayramlaştı

Kars Valisi Türker Öksüz, yol güvenlik kontrol noktalarını ziyaret ederek, güvenlik güçleri ile bayramlaştı. Vali Öksüz, sürücülere çikolata ve kırmızı düdük hediye etti.

KARS HAKİMİYET

Vali Öksüz, Kurban Bayramı nedeniyle Şehitlik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette İl Müftüsü Yusuf Eviş tarafından şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua edildi. Vali Öksüz ve protokol üyeleri daha sonra şehitlerimizin kabirlerine kırmızı karanfil bıraktı.

Vali Öksüz, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut ile birlikte Kurban Bayramı’nın ilk günü uygulama noktalarında görev başında bulunan polis ve jandarma ekipleriyle bayramlaşarak tatlı ikram etti.

Uygulama noktalarında görev başında olan polis ve jandarma ekiplerinin bayramlarını kutlayan Vali Öksüz, trafik denetimine de katılarak vatandaşlarla bayramlaştı. Trafik ve pandemi kurallarına uymalarını isteyen Vali Öksüz, araç içerisinde bulunan çocuklara kırmızı düdük ve çikolata ikramında bulundu.

Vali Öksüz, Uygulama noktasında gazetecilere yaptığı açıklamada, “Tüm milletimizin, Kars’ta yaşayan vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum. İnşallah bu mübarek gün sağlığa, huzura, afiyete vesile olur. Bu mübarek günde tabi vatandaşımız huzur içerisinde olsunlar, sağlıklı bir bayram geçirsinler diye tedbirlerimizi aldık. Gerek kolluk güçlerimiz gerek kamu kurum ve kuruluşlarımız bu bayramda vatandaşlarımızın huzuru için elinden gelen gayreti gösteriyor. Yaklaşık 1718 personelimiz, 267 ekibimiz ve 5 dronemiz ile birlikte hem asayiş yönünden gerekli denetimlerimizi sürdürüyoruz hem de trafik kontrollerini yapıyoruz.” dedi.

vali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(1).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(2).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(3).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(4).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(5).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(6).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(7).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(8).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(9).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(10).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(11).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(12).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(13).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(14).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(15).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(16).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(17).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(18).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(19).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(20).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(21).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(22).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(23).jpgvali-oksuz,-guvenlik-gucleri-ile-bayramlasti-(24).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler