Vali Öksüz, Kağızman’da

Vali Öksüz, Kağızman’da

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Kağızman ilçesini ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.

Volkan KARABAĞ

İl Jandarma Komutanı Albay Hıdır Ayçiçek ve Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ın da kendisine eşlik ettiği Vali Türker Öksüz, ilçe kaymakamı ve ilgili kurum yöneticileri ile birlikte genel asayiş ve güvenlik toplantısı gerçekleştirdi.

Vali Öksüz, Tarımsal faaliyetler ve yaklaşan Ramazan ayında alınacak tedbirler ve havaların ısınmasıyla birlikte yaşanması muhtemel sel, su taşkını, heyelan gibi afetlere karşı alınacak tedbirlerinin değerlendirildiği İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’na başkanlık etti.

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’nın ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Öksüz, çalışmalarla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

Vali Öksüz, daha sonra Kağızman Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, faaliyetlere katılan gençlerle bir araya geldi.

İnşaatı devam etmekte olan Öğretmen Evi’nde de incelemelerde bulunan Vali Öksüz, inşaat çalışmalarının son durumu ile ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Kağızman ziyaretinin son bölümünde esnafları ziyaret ederek, sohbet etti ve hayırlı işler dileklerini iletti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler