Vali Rahmi Doğan, Kars’a veda etti

Vali Rahmi Doğan, Kars’a veda etti

2018/202 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Hatay Valiliğine atanan Vali Rahmi Doğan Kars’a veda etti.

Volkan KARABAĞ

Vali Konağında protokol üyeleri tarafından uğurlanan Vali Doğan, eşiyle birlikte Kars’tan ayrıldı.

Kendisini yolcu etmeye gelen protokol üyeleriyle tek tek tokalaşan Vali Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan, bu ayrılığın fiziki bir ayrılık olduğunu gönül ayrılığı olmadığını belirtti.

Kars’tan Sivas’a gitmek için yola çıkan Vali Doğan, Hatay Valisinin görevden ayrılmasıyla yeni görevine başlayacak.

Vali Doğan’ı yolcu etmeye Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, 14’ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Kılıç, Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda Karslı vatandaşlar katıldı.

vali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(3).jpgvali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(15).jpgvali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(2).jpgvali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(4).jpgvali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(1).jpgvali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(5).jpgvali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(8).jpgvali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(12).jpgvali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(20).jpgvali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(14).jpgvali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(11).jpgvali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(13).jpgvali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(7).jpgvali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(10).jpgvali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(16).jpgvali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(17).jpgvali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(9).jpgvali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(18).jpgvali-rahmi-dogan,-kars’a-veda-etti-(19).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler