Vekiller spor tesislerinin bakıma alınacağını duyurdu

Vekiller spor tesislerinin bakıma alınacağını duyurdu

Arslan ve Kılıç, Akyaka, Selim ve Sarıkamış’ta bulunan spor tesislerinin bakımının yapılması için ihaleye çıkılacağını duyurdu.

KARS HAKİMİYET

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Akyaka, Selim ve Sarıkamış’ta bulunan spor tesislerinin daha güvenilir ve daha kullanışlı hale gelmesi için yaptıkları görüşmeler ve girişimler neticesinde bakım, onarım ve güçlendirme işi ihalesinin yapılacağının söyledi.

Arslan ve Kılıç’ın yaptığı açıklama şöyle:

“Serhat şehrimiz Kars’ın gelişimini sürekli kılmaya, hak ettiği bir çevreye ve çehreye sahip olmasını temin etmeye, alt yapısı ve üst yapısıyla mamur bir şehir ve bölgesinde bir çekim merkezi haline gelmesine dönük hükümetimiz nezdindeki girişimlerimiz ve görüşmelerimiz kesintisiz olarak devam etmektedir. Bununla birlikte yapmış olduğumuz çalışmalar konusunda halkımızı bilgilendirmeye de devam etmekteyiz.

Bu cümleden olmak üzere, Akyaka, Selim ve Sarıkamış ilçelerimizdeki spor tesislerimizin daha güvenilir ve daha kullanışlı hale gelmesi için yaptığımız görüşmeler ve girişimler neticesinde, bakım, onarım ve güçlendirme işi ihalesi yapılacak tesislerimizin iş durumu ve ihale tarihleri şu şekildedir:

1- Akyaka spor salonu bakım, onarım ve güçlendirme işinin ihalesi 30 Mart 2020 tarihinde saat 10.00 da yapılacaktır.

2- Selim spor salonu ve sporcu kamp eğitim binası (salonun yanındaki iki katlı binanın) bakım ve onarım işinin ihalesi 01 Nisan 2020 tarihinde saat 10.00 da yapılacaktır.

3- Sarıkamış Osman Yüce kayak evi binasının güçlendirme işinin ihalesi 03 Nisan 2020 tarihinde saat 10.00 da yapılacaktır.

Şimdiden spor camiamıza ve halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Başarılı sporcular yetişmesine vesile olmasını temenni ediyoruz.”

arslan-ve-kilic,-akyaka,-selim-ve-sarikamis’ta-bulunan-spor-tesislerinin-bakiminin-yapilmasi-icin-ihaleye-cikilacagini-duyurdu-(4).jpgarslan-ve-kilic,-akyaka,-selim-ve-sarikamis’ta-bulunan-spor-tesislerinin-bakiminin-yapilmasi-icin-ihaleye-cikilacagini-duyurdu-(3).jpgarslan-ve-kilic,-akyaka,-selim-ve-sarikamis’ta-bulunan-spor-tesislerinin-bakiminin-yapilmasi-icin-ihaleye-cikilacagini-duyurdu-(2).jpgarslan-ve-kilic,-akyaka,-selim-ve-sarikamis’ta-bulunan-spor-tesislerinin-bakiminin-yapilmasi-icin-ihaleye-cikilacagini-duyurdu-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler