Veteriner hekimler iftarda buluştu

Veteriner hekimler iftarda buluştu

Kars’ta görev yapan veteriner hekimler iftarda buluştu. İftara Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç da katıldı.

Volkan KARABAĞ

Kars Bölgesi Veteriner Hekimler Odası, Dünya Veteriner Hekimler Günü münasebetiyle iftar programı düzenledi.

Bölgemizde görev yapan veteriner hekimlerin, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Kars Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Altıntaş’ın da katıldığı iftarda Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası (VHO) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül, “Başta Komisyon Başkanımız Değerli Hocamız Veteriner Hekim Prof. Dr. Yunus Kılıç olmak üzere tüm meslektaşlarımıza mesleki birlik ve beraberliğimize katkı sağlaması amacıyla düzenlediğimiz iftar programımıza katılımları için teşekkür eder, bu vesile ile tüm üyelerimizin Dünya Veteriner Hekimler Gününü en içten dileklerimizle kutlarız.” dedi.

veteriner-hekimler-iftarda-bulustu-(1).jpgveteriner-hekimler-iftarda-bulustu-(2).jpgveteriner-hekimler-iftarda-bulustu-(3).jpgveteriner-hekimler-iftarda-bulustu-(4).jpgveteriner-hekimler-iftarda-bulustu-(5).jpgveteriner-hekimler-iftarda-bulustu-(6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler