Yasin Aşkın Yıldırım: “Halka hizmet eden her çalışmada varım”

Yasin Aşkın Yıldırım: “Halka hizmet eden her çalışmada varım”

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kars İl Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım, Halitpaşa Mahallesi Türkistan Camii Taziye Evinin iç donanımını gerçekleştirdi.

Volkan KARABAĞ

“Halka hizmet eden her çalışmada varım” diyen Başkan Yıldırım, “Acılar paylaşıldıkça azalır, acılı günlerimizde birbirimize sabır dilediğimiz bu mekanımız mahalle sakinlerimize ve Kars’ımıza hayırlı olsun.” ifadesini kullandı.

Kars’ın hizmetlerin en güzeline layık bir şehir olduğunu belirten Bakan Yıldırım, “Şehrimizde uygun alanlarda ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önüne alarak öncelikli mahalle sakinleriyle el ele vererek hizmetleri hayata geçiriyoruz.  Vatandaşlarımız zor günlerinde misafirlerini daha iyi ortamlarda ağırlaması için, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmaları için bu taziye evlerinin öneminin büyük olduğunu düşünüyorum. Samimiyet ve paylaşım üzerine kurulan taziye evlerimiz örnek bir uygulamadır. Bizler bir Allah’a inanan, peygamberi bir olan, Camii de beraber olan, acısını ve mutluluğunu paylaşan hemşerilerimiz olarak hepimiz biriz. Her şeyimizle gönlümüzü, kalbimizi, aklımızı, düşüncelerimizi karşımızdakine açacağız, paylaşacağız. Ancak böyle kardeş olabiliriz, ancak böyle geleceğe güvenle bakabiliriz, ancak bu şekilde dünyanın ötesinde var olan asıl hazırlık yapmamız gereken yere de böyle ulaşabiliriz. Hizmet kervanı devam edecek. Yardımlarından dolayı bu taziye evinin yapımım da emeği geçen Halit Türkistan cami İmamı Orhan Öncü olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bu Taziye Evi’nin hem Ramazan Ayı’nda iftar sofralarında hem cenazelerimizde ve ailelerin yas günlerinde kullanılmasını temenni ediyorum. Kars hizmetlerin en güzeline layık bir şehrimizdir. Ne mutlu bu hizmetleri buralara getirenlere, bu hizmetlere vesile olanlara, ne mutlu hizmetlere katkısı olanlara” dedi.

yasin-askin-yildirim-“halka-hizmet-eden-her-calismada-varim”-(1).jpgyasin-askin-yildirim-“halka-hizmet-eden-her-calismada-varim”-(2).jpgyasin-askin-yildirim-“halka-hizmet-eden-her-calismada-varim”-(4).jpgyasin-askin-yildirim-“halka-hizmet-eden-her-calismada-varim”-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler