Yavru sokak kedisi “Beylül” sahibini kendisi seçti

Yavru sokak kedisi “Beylül” sahibini kendisi seçti

Şehirlerarası otobüse sığınarak Kars’a gelen yavru sokak kedisi, bir petrol istasyonunda çalışan genç kızı sahibi olarak seçti.

Volkan KARABAĞ

Dün şehirlerarası bir otobüsün bagaj kısmında Kars’a gelen yavru sokak kedisi, Kafkas Üniversitesi yolu üstünde bir petrol istasyonunda saklandığı yerden çıktı. Petrol istasyonunda çalışan Zehra Haliloğlu, aç ve susuz kalan yavru kediye yemek ve su verdi.

Karnı doyan yavru kedinin petrolün mağazasında oda spreyi şişesiyle oynadığı oyun Haliloğlu’nun dikkatini çekti ve sahiplenmesi için ailesiyle görüştü. Ailesinin rızasını da alan Haliloğlu, yavru sokak kedisini veterinere götüreceğini, aşılarını ve bakımını yaptırdıktan sonra sahiplenerek evde bakacağını söyledi.

Şans eseri kendisine geldiğini ve yaptığı yaramazlıklar ve oyunlarla yavru kediye “Beylül” ismini koyduğunu ifade eden Zehra Haliloğlu, “2 gündür burada, bizimle. Neredeyse petrol istasyonumuzun maskotu haline geldi. Ben de “Beyhül”ü çok sevdim, aşılarını yaptırmak ve eve almak için veterinere götüreceğim.” dedi.

Yavru kedinin yaptığı hareketlerle bazı müşterilerin korktuğunu, bazı müşterin ise büyük beğeni ile izlediğini de sözlerine ekleyen Haliloğlu, sokak hayvanları için herkesin elinden geleni yapmasını gerektiğini ve kendisinin yavru kediyi bulduğunda neredeyse ölecek durumda olduğunu, elinden geleni yaparak hayat dolu haline kavuşması için çabaladığını da sözlerine ekledi.

“Beylül” isimli yavru kedi kendisini görüntüleyen gazetecileri görünce, Zehra Haliloğlu’nun kucağına gittiği ve kucağından bir an olsun inmediği de kameralara yansıdı.

yavru-sokak-kedisi-“beylul”-sahibini-kendisi-secti-(1).jpgyavru-sokak-kedisi-“beylul”-sahibini-kendisi-secti-(2).jpgyavru-sokak-kedisi-“beylul”-sahibini-kendisi-secti-(3).jpgyavru-sokak-kedisi-“beylul”-sahibini-kendisi-secti-(4).jpgyavru-sokak-kedisi-“beylul”-sahibini-kendisi-secti-(5).jpgyavru-sokak-kedisi-“beylul”-sahibini-kendisi-secti-(6).jpgyavru-sokak-kedisi-“beylul”-sahibini-kendisi-secti-(7).jpgyavru-sokak-kedisi-“beylul”-sahibini-kendisi-secti-(8).jpgyavru-sokak-kedisi-“beylul”-sahibini-kendisi-secti-(9).jpgyavru-sokak-kedisi-“beylul”-sahibini-kendisi-secti-(10).jpgyavru-sokak-kedisi-“beylul”-sahibini-kendisi-secti-(11).jpgyavru-sokak-kedisi-“beylul”-sahibini-kendisi-secti-(12).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler