Yıldırım, hayalini gerçekleştiriyor!

Yıldırım, hayalini gerçekleştiriyor!

İş insanı Yıldırım çok önem verdiği hayali olan ‘her köye bir çocuk kütüphanesi’ projesi kapsamında taziye evi ve çocuk kütüphanelerinin iç donanımına verdiği desteği sürdürüyor.

Volkan KARABAĞ

İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım, Kars’ın Kağızman İlçesine bağlı Çilehane Köyünde köy halkının isteği olan “Taziye Evi ve Köy Kütüphanesi” iç donanım taleplerini yerine getirdi.

“Acılar paylaşıldıkça azalır” diyen Yıldırım, “Acılı günlerimizde birbirimize sabır dilediğimiz Taziye Evimizin Çilehane köy sakinlerine hayırlı olmasıdır. Çok önem verdiğim hayalim olan her köye bir ‘Çocuk Kütüphanesi’ de benim için eğitim sistemine bilgi sağlayan çok önemli büyük yatırımlardır.” dedi.

Yıldırım, beş ay içerisinde yaklaşık 70’in üzerinde köy ziyaretlerinde bulunduğunu, ilçe ve köy halkının, istek ve rahatsızlıklarını not aldığını, zamanı geldiğinde kamuoyuyla paylaşacağını da belirterek, “Kars, hizmetlerin en güzeline layık bir şehrimizdir. İl, ilçe ve köylerimize ayrım yapmadan hizmet kervanı devam edecek.” diye konuştu.

Çilehane Köy Muhtarı Tümen Korkmaz, Köy İmamı Hüseyin Boztoprak ve köy sakinleri de iş insanı Yasin Aşkın Yıldırım'a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.   

yildirim,-hayalini-gerceklestiriyor!-(1).jpgyildirim,-hayalini-gerceklestiriyor!-(3).jpgyildirim,-hayalini-gerceklestiriyor!-(4).jpgyildirim,-hayalini-gerceklestiriyor!-(5)-001.jpgyildirim,-hayalini-gerceklestiriyor!-(6)-001.jpgyildirim,-hayalini-gerceklestiriyor!-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler